reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

Hej! My się zdecydowaliśmy na Fisher-Price SZCZENIACZEK UCZNIACZEK Nowy (269000997) - Aukcje internetowe Allegro od babci na Mikołajki
Fisher-Price TELEFON PRZYWIESZKA NOWOŚĆ 2007 (268508201) - Aukcje internetowe Allegro od nas na Mikołajki
little tikes Ogródek Zabaw - 5 w 1 NOWY (268501168) - Aukcje internetowe Allegro od Babci na Święta.
A od nas... jeszcze nie wiem. Może krzesełko do karmienia?
Kupiłam wszystko u jednego Allegrowicza i mam tańszy transport, poza tym kupowałam kiedyś u niego i inne zabawki i było wszystko ok.

reklama
Kurczę, ale tego jest.
U nas na razie typy to na Mikołajki żółwik (ten co kupiła Siwucha), a na Gwiazdkę Świat Odkryć lub Ogród Zabaw. Bardzo mi się też podoba krzesełko, ale to jest typ na urodziny, bo uważam że na razie będzie za mała, a nie mam miejsca żeby to trzymać.
Choć coraz więcej rzeczy z tego co załączacie mi się podoba. Ale może jakieś Ciotki lub Babcie naciągniemy.;-)

A czy macie jakieś propozycje dla starszych dzieci? Na pewno macie jakieś starszaki do obdarowania.

Dzięki dziewczynki.
Efilo, na ten garnuszek, to Weronika już trochę za stara,:-D a wszelkich kompletów ciastoliny, plasteliny, modeliny i innej "iny" to ma od diabła i ciut ciut. Moja Mama ma niesamowite zdolności manualne (ukryty talent jak się okazało) i kupuje jej, bo razem kleją, lepią i wyrabiają. Cuda potrafią razem zrobić.

Monika, u nas Agatka też była na topie do momentu jak się okazało że ona śpiewa, a Weronika jest taki dzikus i nie lubi żadnych zabawek grających i śpiewających bo albo jej przeszkadzają albo się ich boi (nie wiem czemu). I tak cud, że jakoś znosi wszelkie grajki Magdy, która to z kolei uwielbia.

Jolka, robaczek jest niezły, muszę się zastanowić. My na razie myślimy o którejś z gier Epee, takich reklamowanych w TV - na Mikołajki. Weronika bardzo lubi gry i podobają się jej takie:
NOWOŚĆ!!! SUPER GRA EVEREST EPEE !!! (264878334) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ!!! SUPER GRA MUCHA W MOJEJ ZUPIE EPEE !!! (264878833) - Aukcje internetowe Allegro
ZWARIOWANE SPAGHETTI gra od EPEE spagetti *AKiJ* (268030268) - Aukcje internetowe Allegro

Natomiast problem mamy z Gwiazdką. Pomyślałam o tym:
PIXEL CHIX INTERAKTYWNY DOMEK NIEBIESKI REKLAMA TV (252630829) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie jestem przekonana tak do końca. Mam wątpliwości czy ona będzie umiała i chciała się tym bawić. Kiedyś miała to jajko ze zwierzątkiem (na szczęście te z gazety Naj, więc taniocha) i tak nie do końca wiedziała co z tym robić. Niby chciała się bawić, ale nie umiała za bardzo i nas mordowała. Do kompa też jej jakoś nie ciągnie, więc może ona jest jakiś antytalent w tej dziedzinie.

dobry pomysł na Mikołajki!!!
Mówię Wam to świetna zabawka-i stosunkowo niedroga...hmmm mam na mysli stosunek do innych zabawek w cenie ok.300 zł szok!!! Po dzisiejszej "wizycie" w smyku głowa mnie rozbolała aj aj

reklama
Do góry