Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny moze wy sie orienyujecie ,czy jak miałam umowe o prace do dnia porodu , ateraz mam zasiłek macierzynski to czy pózniej mi przysługuje zasiłek dla bezrobotnych?
wypełniacie pit i w tym picie jest do zaznaczenia kwadracik że wspólnie sie rozliczacie jak macie zwrot podatku to powinniście go dostać jesli mąż rozliczyl by się sam to wtedy zwrotu nie dostanieDziewczyny...
mam pytanko: Chodzi o rozliczenie PIT. W zeszłym roku juz nie miałam dochodów, czy moge sie rozliczyc z mężem (podobno sie to opłaca), jesli tak to musze to zgłaszac wczesniej w US czy po prostu wypełniamy razem 1 pit i składamy? Nigdy razem sie nie rozliczalismy i nie wiem o co z tym chodzi...
wychowawczy nie jest płatny
ale możesz dorabiać na umowę o dzieło lub umowę zlecenie, nawet w swoim zakładzie pracy
no i można go dzielić, zdaje się że na max 3 krótsze urlopy
Dziewczyny moze wy sie orienyujecie ,czy jak miałam umowe o prace do dnia porodu , ateraz mam zasiłek macierzynski to czy pózniej mi przysługuje zasiłek dla bezrobotnych?

a jak udowodnić że ma się np mniej niż 504zł i za który rok i ja czy ojciec czy razem?