Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
trzymam kciuki aby maleństwo było zdrowe... jestem w 24 tygodniu ciąży i moja kruszyna też pcha się juz na świat obecnie biore leki na podtrzymanie..więc też się martwie i wiem co przechodzi teraz matka tego dziecka.pozdrawiam
Dzisiaj o godz 12:00 przedwcześnie przyszedl na świat mój syn. Urodził się w 24 tyg. ciąży. Lekarze nie dają szans, ale kiedy w poszukiwaniu informcji na temat porodu w 24 tyg. ciązy trafiłem na to forum i ten wątek nabrałem nadzieii którą już zaszczepiłem w żonie i za to chciałbym podziękować.
Rafall, tu na forum są mamy wcześniaków z 23 tygodnia, którym się udało. Mam nadzieję, że i u Was będzie dobrze! Mamy Was w pamięci i trzymamy kciuki, żeby i tym razem maluszek okazał się silniejszy niż przewidują lekarze.
To bardzo ważne, że udało Ci się podnieść żonę na duchu. Dziecko wyczuwa nastrój rodziców.