Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Minęło już ponad dwa tygodnie odkąd dowiedziałam się, że serduszko nie bije. Mogę powiedzieć, że z każdym dniem jest lepiej, może też dlatego, że już tak się nie zadręczam, wiem że nie miałam wpływu na to co się stało. Odebrałam wynik badania histopatologicznego, z którego oczywiście niczego się nie dowiedziałam. Zaczęłam myśleć o powrocie do pracy, o badaniach, które mam teraz zrobić. O dziecku na razie nie myślę, chyba na to jeszcze za wcześnie. Mam w sobie jeszcze za dużo strachu.Hej dziewczyny. Watek smutny wiec troche was rozsmiesze... jak wiecie robilam te nieszczesne badania. Po tygodniu poszlam do przychodni zeby zapytac o wyniki, a pani w recepcji ze ona nie wie jakie sa te wyniki (???!!???!?) Yyyyyy....zbaranialam :/ to powiedzialam jej zeby mi spisala na kartce liczby... ona na to, ze tam jest za duzo liczb!! Masakra!!! Ja jej na to zeby zapisala wszystkie. Ciszaaa.. wiec mowie, ze robilam dwa badania i pierwsze to tarczyca i chce jej wynik.... a pani na to, ze ona nie wie co to jest tarczyca i ze musze umowic sie do lekarza zeby skonsultowac wyniki.... ejjjj....rece mi opadly. Gdzie ja mieszkam???!?!??!!???
Oczywiscie rozmawialam z lekarzem i wyniki w normie.
...i dalej jestem w dup*e i dalej sie boje. No nic... tu nic wiecej nie zdzialam...
Dagmara jak sie czujesz???
Lui mialas podglad???
Baslan co u ciebie??
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom