Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Asia i Gaja są niezłe:-)..moja to niestety typowa synczara..lalki i wózki jej nie interesują, za to uwielbia drewniane klocki i auta..jej ulubioną zabawą jest także wspinanie się, gdzie popadnie, oczywiście im wyżej, tym lepiej..jak się przewróci, to od razu wstaje, oczepie się i leci dalej..ostatnio moja "mądra" mama pokazała jej, jak się wspina na furtkę od działki..masakra..
Mój A ciągle mówi że Asia to chłop, nie baba, to samo reszta rodziny. I gdyby nie to ze bawi się tak lalkami to też byłabym tego zdania
na placu zabaw jak zleciała głową w dół to trzy mamy podleciały spanikowane, a Asia wstała, powiedziała "Ała", otrzepała buzię, ręce, kolanka i poszła dalej - wejść tam skąd spadła

Dziunka Ty musisz uważac żeby ten instynkt nie obudził się u Asi w wieku -nastu lat![]()

Mój mały zaczyna pisać po meblach.Muszę chyba mu matę kupić.Wasze dzieciaczki też piszą?
b.łatwo można potem zmyć płynem do mycia naczyń

Co do naśladowania.
Julia udawała że wyrzuca klamerki za okno - Asia od tego czasu przynajmniej raz dziennie próbuje tego dokonać.
Bierze też ręcznik papierowy i myje okno balkonowe - czyli robi to co mama.
U babci bierze pilot od telewizora, poduszkę i kładzie się na kanapie w identycznej pozycji co babcia
I tak można mnożyć. Dzieci chłoną co się da![]()
Gaja przestała zamieniać "L" na "J". czyli nie mówi już "Eja" tylko "Ela", nie "jampa", tylko "lampa" :-) wasze od razu mówiły L?