B
Bura
Gość
Baterii?? To ja myślałam, że to żywe jest!(...) i ktoras nawet pytala ile baterii trzeba tamhehehe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Baterii?? To ja myślałam, że to żywe jest!(...) i ktoras nawet pytala ile baterii trzeba tamhehehe
doby czyli od polnocy do polnocy?
No ja pytałam czy to na baterięhehe
to kartka papieru a tak straszytylko zeby to zobaczyc naprawde trzeba wpatrzec sie bardzo ale na filmie elegancko widac zreszta Cleo wie ocb ;-) tez sie zdziwila i ktoras nawet pytala ile baterii trzeba tam
hehehe
moja mala tez niestety je czesto.w ciagu dnia staram sie ja zajmowac czyms jak najdluzej zeby wytrzymala jak najdluzej,tzn dluzej niz 2,5 godz. a oszukanie jej herbata nie przynosi zadnego skutkuw ciagu dnia nawet czesciej, ale on je na ratynp 60ml a za godzine, poltorej nastepne 60ml
przewaznie je co poltorej godziny niestety:-(w ciagu dnia, probuje go czasem oszukac herbatka albo woda, ale cos ty, zapomnij, placze niesamowicie poki nie dostanie mleka
![]()
Moje dziecko od niedzieli zasmakowało swojej rączki i każdej wolnej chwili ją pcha do buzisłodki widok
a dziś nawet trzymał przez dłuższą chwilę swoje ucho![]()
moja mala tez niestety je czesto.w ciagu dnia staram sie ja zajmowac czyms jak najdluzej zeby wytrzymala jak najdluzej,tzn dluzej niz 2,5 godz. a oszukanie jej herbata nie przynosi zadnego skutku.w nocy czasem uda jej sie przespac 5 godz ale zadko:-(
Marzenko ślicznie
Moje dziecko od niedzieli zasmakowało swojej rączki i każdej wolnej chwili ją pcha do buzisłodki widok
![]()
a dziś nawet trzymał przez dłuższą chwilę swoje ucho![]()