D
dziunka24.
Gość
To go chętnie wypożyczę na weekendowe sprzątanie![]()
Ok, powiem mu, na pewno sie ucieszy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To go chętnie wypożyczę na weekendowe sprzątanie![]()
to czesto wam sie to przytrafia, nam sie tak stalo ze trzy razy i na szczesie sobie poradzilam...... My to stosujemy, bo u nas krztuszenie jest co najmniej raz przy kazdym karmieniu.....
To naprawde duzy sukces! Oby tak dalej!Od 2 dni usypiamy w ten sposob i narazie ODPUKAC dziala!!!
Karmie mala, potem klade do lozeczka, smoczek do pyszczka, kolderka lub kocyk do buzki aby nic wokol nie widziala, zeby jej to nie rozpraszalo i niuniu SAMA zasypiabez placzu, bez nerwow, bez marudzenia, BEZ JEKNIECIA
Tak zasnela wczoraj wieczorem, dzisiaj w dzien i teraz tez :-)
Od 2 dni usypiamy w ten sposob i narazie ODPUKAC dziala!!!
Karmie mala, potem klade do lozeczka, smoczek do pyszczka, kolderka lub kocyk do buzki aby nic wokol nie widziala, zeby jej to nie rozpraszalo i niuniu SAMA zasypiabez placzu, bez nerwow, bez marudzenia, BEZ JEKNIECIA
Od 2 dni usypiamy w ten sposob i narazie ODPUKAC dziala!!!
Ja z moim nie próbowała by go uczyć spać o tej lub o tej i ze noc to noc dzien to dzień. Tydzień temu chyba sam zrozumiał. Zasnąło ok 19tej i wstał o 4tej i teraz tak mam codziennie ;-) Tylko ze ja przez to sie budze częściej i go doglądam (a miałam się wysypiać...)
kiragoldkurcze mam dola:-( nadal nie rozumiem placzów mojego dziecka:-(...