reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Od 2 dni usypiamy w ten sposob i narazie ODPUKAC dziala!!!

Karmie mala, potem klade do lozeczka, smoczek do pyszczka, kolderka lub kocyk do buzki aby nic wokol nie widziala, zeby jej to nie rozpraszalo i niuniu SAMA zasypia :-D bez placzu, bez nerwow, bez marudzenia, BEZ JEKNIECIA :-D Tak zasnela wczoraj wieczorem, dzisiaj w dzien i teraz tez :-)

A ja sie musze pochwalic. Od niedzieli mala przesypia mi cala noc! Od 20.30 do 7.00, budzi sie tylko na cyca o 3.00 i o 5.00 :tak:.Normalnie szok! Odkad wprowadzilam jej rutynowe spanko w ciagu dnia i jedzonko o stalych porach to tak mi spi :tak: Wkoncu chodze wyspana:-D

Karmie mala, potem klade do lozeczka, smoczek do pyszczka, kolderka lub kocyk do buzki aby nic wokol nie widziala, zeby jej to nie rozpraszalo i niuniu SAMA zasypia :-D bez placzu, bez nerwow, bez marudzenia, BEZ JEKNIECIA :-D Tak zasnela wczoraj wieczorem, dzisiaj w dzien i teraz tez :-)
To naprawde duzy sukces! Oby tak dalej!

Ja tak robie od poczatku i tez nie mam problemow - jednak nie wiem w ktorym momencie mam wlaczyc czytanie bajki :) na razie jej czytam jak ma aktywnosc.

Ja z moim nie próbowała by go uczyć spać o tej lub o tej i ze noc to noc dzien to dzień. Tydzień temu chyba sam zrozumiał. Zasnąło ok 19tej i wstał o 4tej i teraz tak mam codziennie ;-) Tylko ze ja przez to sie budze częściej i go doglądam (a miałam się wysypiać...:dry:)

Gratulacje :tak::tak::tak:

Ja z moim nie próbowała by go uczyć spać o tej lub o tej i ze noc to noc dzien to dzień. Tydzień temu chyba sam zrozumiał. Zasnąło ok 19tej i wstał o 4tej i teraz tak mam codziennie ;-) Tylko ze ja przez to sie budze częściej i go doglądam (a miałam się wysypiać...:dry:)

Hehehe mialam tak samo na poczatku.... zreszta teraz tez jeszcze nie raz patrze... ;-) achhh ta matczyna milosc:-)

kurcze mam dola:-( nadal nie rozumiem placzów mojego dziecka:-( juz juz mysle ze zalapalam i acha! chce jesc a tu pupa blada, nie to:-( no strasznie mi idzie uczenie sie mojego synka:-( i ma problemy z zasnieciem, i je jak najety a najwazniejsze ze jego matka nie czai bazy:-( ech marze zeby juz mogl mowic i mi powiedzial co i jak:sorry2:

dziunka co znaczy kolderka do buzi? nakrywasz buzie czy jak? czy do polika?

reklama
Do góry