reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
a Gaja do swojej ulubionej metki potrafi dotrzeć na wszelkie sposoby :D
[video=youtube;X3gbuPB8vVs]http://www.youtube.com/watch?v=X3gbuPB8vVs[/video]

dzięki :) ale za mała jest :( trochę mnie to martwi.. bo ona by tylko cyca, metkę i nogi jadła... nawet smoka nei chce: hihi
[video=youtube;IZDZUy9GxWw]http://www.youtube.com/watch?v=IZDZUy9GxWw[/video]
:D

ale sie usmialam! super gaja!

Iza SUPER!!!!!
Ona chyba już w brzuchu zaczęła Ci ćwiczyć bo jest naprawdę ponad przeciętną!!!!! Z pleców na brzuch tak fika, że szok!!!!
Mojego Synka też już spokojnie nie położę na pleckach bo zaraz się przekręca na brzuszek ale do Gai mu daleeeeeka droga. Dziewczynki chyba się szybciej rozwijają, co????
Mam pytanko bo ciągle widzę Twoją bez skarpetuń, ciepłe ma nóżki?
Kurczę może mój bez przerwy ubrany w spodenki (chociaż nie jeansy bo uważam, że one są za sztywne dla takich małych dzieci), w body, bluzeczkę - może mu za ciasno i ograniczają mu ubranka swobodę ruchów???

Iza SUPER!!!!!
Ona chyba już w brzuchu zaczęła Ci ćwiczyć bo jest naprawdę ponad przeciętną!!!!! Z pleców na brzuch tak fika, że szok!!!!
Mojego Synka też już spokojnie nie położę na pleckach bo zaraz się przekręca na brzuszek ale do Gai mu daleeeeeka droga. Dziewczynki chyba się szybciej rozwijają, co????
Mam pytanko bo ciągle widzę Twoją bez skarpetuń, ciepłe ma nóżki?
Kurczę może mój bez przerwy ubrany w spodenki (chociaż nie jeansy bo uważam, że one są za sztywne dla takich małych dzieci), w body, bluzeczkę - może mu za ciasno i ograniczają mu ubranka swobodę ruchów???

my nawet w zimie przy uchylonym oknie śpimy, więc mała zahartowana. I cieplutkie nóżki ma. Ja z każdym moim dzieciaczkiem zawsze dbałam główwnie o głowę, jak dziecku chłodno, to czapeczka na głowę, a nie skarpetki na nóżki :)) zresztą, nóżki mogą być chłodne, rączki też, kark musi być ciepły..
małą trzymam na bosaka na podłodze, więc ma dużo swobody do podejmowania tych swoich wędrówek do tyłu i wkółko.... z dywanu ucieka..

i coś w tym jest, że dziewczynki szybciej się rozwijają;)

moj synek tez ma czesto nozki zimne i raczki ale karczek ciepły ... i jak ktos przychodzi odrazu gada ze mu zimno bo rece zimne :| parodia ;] zreszta nasze dzieci juz po 5 miesiecy maja wiec znamy je najlepiej :)

Jestem zdruzgotana:eek:. Mój Danio przy Gai (Gaji?) ma temperament kłody . Mam taką sama matę to spróbuję go na tą metkę dziś skusić morze wykrzesa z siebie jakieś bardziej ambitne wygibasy.
A tak generalnie to widzę że mały będzie chyba "sportowiec" jak jego starszy brat (ze wszystkich przedmiotów 5 i 6 a z WF ledwo 4 bo nauczycielka litościwa :sorry:)

a Gaja do swojej ulubionej metki potrafi dotrzeć na wszelkie sposoby :D
jestem po ooooooggggrrrooommmnnnyymmm wrażeniem brawo dla niuni :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dzięki :) ale za mała jest :( trochę mnie to martwi.. bo ona by tylko cyca, metkę i nogi jadła... nawet smoka nei chce: hihi
:D
u nas sprawa ze smokiem wygląda identycznie łącznie z prychaniem :-):-):-)
IZA 63cm to wcale nie jest mało nie wiem czym ty się dziewczyno przejmujesz

A ja się w końcu mam czym pochwalić:
Mała od wczoraj mówi "grrrrr.." i nie moze przestać :-):-) (dotychczas były tylko same spółgłoski). Do tego opanowała "tyłkowe" przemieszczanie się. Leżącz na pleckach podnosi tyłek i odpycha sie nóżkami :-):-)

.. ciesze sie jak dziecko...:-D:-D:-D:-D

IZO - Z ciekowości zmiezyłam moją małą i nie ma wiecej niz 63 cm!!!!

mój niunio w końcu przespał całą nockę :-D , jak się obudziłam rano i spojrzałam na zegarek że jest 6 to nie mogłam uwierzyć że się nie obudził w nocy :tak: , oby mu już tak zostało ;-)
a co do obrotów to Kuba strasznie lubi się przekręcić na boczek i wtedy maszeruje nóżkami i obraca się czasami nawet o 360 stopni ;-), a jak dostanie wsparcie moich palców to się podnosi do siedzenia :-)

reklama
Do góry