reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
I ja mam nagrany brzucholek jak skacze we wszystkie strony :) Moj mezus o to zadbal :)

Alan przekreca sie z brzuszka na plecki!!! Jupi!
W druga strone juz prawie tez, tak na 99% ale raczka mu blokuje, wiec jeszcze tego "nie zaliczam" ;)

Wczoraj tak go pomeczylam z tej radosci, ze na koncu juz mial dosc, lezac na brzuszku rozlozyl raczki jak samolocik i wpadl w panike bo "zapomnial" jak sie uratowac i kiwal sie jak jaskolka-moj maz tak to nazwal.

a moj synek bawi sie w Indianina buehehhe :)

czesto Paweł ma tak ze se krzyczy ... :) i wczesniej jak krzyczal bralam swoja dłon i robilam "indianina" czyli wydawał głos jak indianin :) i po 2 dniach gdy krzyczal to mu robilam <wtedy przestawal i mu sie to podobało> gdy tylko podejde i zaczne robic tak mu przy ustach za chwile wydaje glos i tak sie bawimy :) heheheh moze dzis uda mi sie nagrac film :)

Joasia zaczela chwytac kciukiem i palcem wskazujacym a nie tylko cala dlonia!!! Musze powiedziec ze na to czekalam, bo to jeden z warunkow aby rozpoczac wprowadzanie pokarmow metoda blw. Na razie robi to tylko lewa raczka.

Siedzimy same bez podparcia! wCZORAj z glupoty ja posadzilam, patrze a ta siedzi, chyba z 2 minuty, nie zlozyla sie jak scyzoryk, tylko rozgladala w kolo, az w koncu polozyla sie do tylu :) Dzis tak samo.

No i zassala wczoraj paluchy u nog :) ale siedzac u mnie na kolanach na golaska.

Wszystko ponagrywalam, szkoda ze wrzucic nie moge :(

reklama
Do góry