reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

A moj dzisiaj do swojego odbicia w lustzre krzyczal : Ej!
Nauczy sie chyba od brata!
I postep w jedzeniu z lyzeczki-nie plul ;)
Royanna a widziałaś to Butelka wielofunkcyjna Lovi 120 ml NAJTANIEJ!! (1024653585) - Aukcje internetowe Allegro
No gratulacje mamuski, moja mala najwyrazniej mowi "Nie"! Ale mama jeszcze sie jej nie wyrwalo, choc namietnie cwiczymy ;o)
dołączamsię do gratulacji
my Kinga też ćwiczymy intensywnie ale też nam narazie nie wychodzi :-)

reklama
Dziewczyny - zauważyłam że moja malutka bardzo żywo reaguje jak odsuwam zabawkę od niej na jakieś 80 cm nawet metr od jej oczu. Macha rękami, nogami (to znaczy bardziej niż zwykle;) ), otwiera buzię, pokrzykuje.
Już sama nie wiem, czy to dowód, że poprostu widzie z odległości przedmiot inaczej, z innej perspektywy i to jest ciekawe dla nie - czy może coś jest nie tak z jej wzrokiem?
a moze po prostu się wkurza, ze jej zabierasz?

My już dzisiaj turlamy sie na całego. Coraz szybciej i bez przerw, tylko musi miec odpowiedni humorek. Przeturlał dzis calusieńki salon, normalnie 8 metrów bez przerwy:-)

Gaja nauczyła sie "wypluwać" z noska takie gęste krople do nosa chwile po zapuszczeniu :/ nie wiem czy to postep, ale umiejetnosc dosc niezwykła :-D

Alan tez lubi ogladac sie w lustrze, a jeszcze bardziej lubi gdy razem sie ogladamy i on ma wtedy az dwie mamy :))))

A z tym kreceniem sie na brzuszku musi byc Antos rozkoszny! Az zazdroszcze;) ale tak pozytywnie :))

Royanna przydałaby Ci sie taka druga własna kopia co ? :) pomoc nieoceniona :)

gratulujemy postępów :-) A mnie rośnie mała złośnica, Eli od 2 dni, jak jej nie pozwalam obracać się na palecy, bo jest po jedzeniu, syczy "daaaaaadaaaaaaaaadaaaaaaaaa" do tego usta ala podkowa :-( ona się wścieka a wyrodna mamuśka ma ubaw, bo to z mojej perspektywy, bardzo zabawnie wygląda

Do tej pory używaliśmy smoczków 0-3 msc, w szufladzie od jakiegoś czasu leżą smoczki 6-18 msc ale bałam się podawać, koleżanki mały do roku leciał na smoczach 0-3 msc. Chciałam zmienić bo widziałam ze w nocy przy ciumkaniu smoczek mu wypadał, więc pomyslalam ze moze jest za maly. Dziś wygotowałam, i pomyślalam sobie, ze podam do zabawy może sie przyzwyczai. Tatuś w pracy więc wyjęłam kamerę, będzie śmiesznie pomyslalam...włożyłam Synkowi smoczek do buzi a ten zassał od razu........nie krztusząc się, nie wyjmująć NIC. Kolejny raz udowodnił mi, ze jest uniwersalnym chłopcem i kochanym maleństwem. Nie ma problemu z niczym!

reklama
Michas się przemieszcza! Na dupce, dośc przypadkowo ale zawsze to postęp:-)zwłaszcza po ostatniej posusze

Do góry