Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo amma nie mogła jej założyć pampersa
a z brzuszka na plecki się obracała rano jak leżała na kocyku... i tak w kółko.. hihihKilolek - gratuluję i zazdroszczę ;-)
Sonia z plecków na brzuszek z małą pomocą się przekręci ale w druga stronę ni chu chu...![]()
super!!! Aż sie sama nie mogę doczekać podobnych wyczynów u soni :-)kamcia ja mam to samo....mala to ciezko czasem ubrac bo sie turla jak nakrecona..... Takze cieszcie sie laseczki, ze jeszcze macie spokoj, bo im te dzieciaczki ruchliwsze tym trudniej..... :-) moja dzis pierwszy raz wymaszerowala z salonu na korytarz...az jej fotke pstryknelam bo tak smiesznie wygladala jak jej tylko ten maly lepek z za futryny wystawal i sie rozgladal..... W ogole dzis mnie rozsmieszyal.... Siedzialysmy u niej w pokoiku bo robilam porzadki w jej ciuszkach.....a ona w kierunku drzwi...to mowie do nie '''amelka wracaj tu szybiutko do mamy....''' to zawrocila....jak tylko odwrocilam glowe ona znowu do drzwi....to za chwile znowu do niej mowie...''wracaj tu szybciutko....'' zawrocila, ja sie odwracam, a ona znowu to samo....:-) jakby rozumiala cwaniara mala :-) smiac mi sie z niej chcialo strasznie :-)