reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
nie chciałam pisać wcześniej.. ale od kilku dni moja mała sama się podnosi do siadu...
co mnie szokuje....
np dzisiaj spała sobie jakby nigdy nic i się obudziłą, pozwoliłam jej leżeć a ona się podparła się na rączce i siedziała :szok:
tak samo ostatnio kolega wziął ją na kolana przodemdo siebie a ona siedziała trzymając go za kołnierz bluzki,po czym podniosła się smodzielnie a proste nogi,...:happy2:

Gaja nauczyła się robić PFFFFF nie tylko przy jedzeniu jak już ma dość lub niedobre, ale też gdy..... uleje i zostanie jej coś w buzi :-( średnio fajny postęp ...

No to ja tez sie pochwale: moj synek siedzi w samochodzie, a ja jeszcze go zapinam cos tam sie krece on gada i cos tam na mnie krzyczy i w koncu wyszlo mu da da da i moja mama siedziala z tylu i byla posikana ze smiechu, mowi jedz bo wnuczek chce dada. Na razie byl to jednorazowy wybryk :))))))))

No to ja tez sie pochwale: moj synek siedzi w samochodzie, a ja jeszcze go zapinam cos tam sie krece on gada i cos tam na mnie krzyczy i w koncu wyszlo mu da da da i moja mama siedziala z tylu i byla posikana ze smiechu, mowi jedz bo wnuczek chce dada. Na razie byl to jednorazowy wybryk :))))))))

Heheehe :) I taki OT: "Czy mi sie wydaje czy masz z mama baaaaardzo dobry, przyjacielski kontakt? Fajnie :)

Heheehe :) I taki OT: "Czy mi sie wydaje czy masz z mama baaaaardzo dobry, przyjacielski kontakt? Fajnie :)

mama czy z tesciowa?? :D

Mariczka siedzi już na całego, nie chce leżeć w wózeczku. Pozwoliłam jechać dziś na siedząco :) w końcu sama się trzymała najpierw prosto, potem na skos ale też sama... O tak:
Zobacz załącznik 247771Zobacz załącznik 247772 20052010294.jpg
Do tego mówi mama, a dokładniej mamamamamumumumumama, ale kiedyś będzie z tego prawdziwe mama :)

reklama
Do góry