reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Postępy naszych dzieci :)))

ASIA WCHODZI NA ZJEŻDŻALNIĘ I ZJEŻDZA!:szok:
Wczoraj mi serce zamarło jak brat A mnie zawołał żebym zobaczyła co Asia wyprawia. A młoda jak stara, po drabince, hop na zjeżdzalnię (tam chwilę siedzi by lampę pokazać :-D) i sruuuuu na dół :-D wczoraj jej pokazałam ze można też na brzuchu więc ćwiczy.
I że ma tak siły latać w kółko, zjechac i z powrotem, wczoraj tak chyba z godzinę zjeżdżała:szok:
Mam filmy ale musze wgrać na yt.

reklama
ASIA WCHODZI NA ZJEŻDŻALNIĘ I ZJEŻDZA!:szok:
Wczoraj mi serce zamarło jak brat A mnie zawołał żebym zobaczyła co Asia wyprawia. A młoda jak stara, po drabince, hop na zjeżdzalnię (tam chwilę siedzi by lampę pokazać :-D) i sruuuuu na dół :-D wczoraj jej pokazałam ze można też na brzuchu więc ćwiczy.
I że ma tak siły latać w kółko, zjechac i z powrotem, wczoraj tak chyba z godzinę zjeżdżała:szok:
Mam filmy ale musze wgrać na yt.
wgraj bo musze to zobaczyc hahaha :) jaka zdolniocha!! :) eh zebysmy mieli podwórko to sama bym kupila taka zjezdzalnie ale niestety male mieszkanie i brak podwórka :)

Ale ja tez mam małe mieszkanie:tak: 60 m2. A zjezdzalnię dostała Asia na urodzinki, co lepsze, można tam podłączyć wąż z wodą i latem do ogrodu wystawić i jest zjeżdzalnia wodna;-) zgram jak w domku będę , obiecuję :)

Wygląda na to żę tylko mój synio jeszcze nie chodzi i widzę, że jeszcze daleko mu do tego.
Nasz największy postęp, mały daje sygnał kiedy chce siusiu, ciągnie się za pieluszkę i wtedy go sadzam i siusiu lub coś więcej zawsze jest.
No i wreszcie zaczynamy się dogadywać, starszy brat już nie jest Pepe ale Pawe, jest też bałwan - bamban, ogień w kominku - gieńgień, pasjami uwielbia ogladać książeczki ale tylko te w których są pojazdy - resztę olewa, hitem jest gazeta Top Gear.

Wygląda na to żę tylko mój synio jeszcze nie chodzi i widzę, że jeszcze daleko mu do tego.
Nasz największy postęp, mały daje sygnał kiedy chce siusiu, ciągnie się za pieluszkę i wtedy go sadzam i siusiu lub coś więcej zawsze jest.
No i wreszcie zaczynamy się dogadywać, starszy brat już nie jest Pepe ale Pawe, jest też bałwan - bamban, ogień w kominku - gieńgień, pasjami uwielbia ogladać książeczki ale tylko te w których są pojazdy - resztę olewa, hitem jest gazeta Top Gear.

Sylaba synus ma jeszcze czas! Mojej kolezanki syn ma 15 miesiecy i tez jeszcze nie chodzi i nic a nic na to nie wskazuje. Moze i by chcial ale sie boi. Wstaje przy wszystkim czym sie da ale nawet za rece nie bardzo chce chodzic jedynie z pchaczem czy innymi tego typu rzeczami ;-) przyjdzie na niego czas. Nie martw sie

Ja też się bałam, ale młoda zjechała już z 1000 razy i jeszcze nie spadła ;-) z czasem nabrałam zaufania do jej umiejętności, ale zawsze ktoś tam na nią luka gdy zjeżdza. Ostatnio podsunęła sobie zjeżdżalnię do domku i z niej zawiesiła się na nim trzymając dachu, nóżki dyndały:szok:

reklama
Do góry