Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eh a moj daleko do klamki ma mimo ze urodzil sie duzy 62cm to teraz knypek jakis on ;/ po mamusi pewnie bo tata to ma prawei 180cm wiec sporo eh ... ;P dzis u lekarza byl chłopiec z grudnia 12m no i byl wyzszy od Pawla o pol glowy smiesznie wygladali obok siebie ten starczy a taki dzieciaczekHaha, ja to bym umarla ze strachuAsia narazie próbuje sięgnąć do klamki
na paluszkach ledwo dotyka paluszkami.
haha no najlepsze są zabawki niestandardowe, czyli takie rzeczy które zabawkami nie powinny być. U nas pokój zawalony gratami a mały tylko zrobi im szybki obchód i juz leci na poszukiwanie przygód. Ostatnio królowało turlanie i skubanie kapusty, wchodzenie na rurki od grzejników, przewrócenie i siadanie na zgrzewce mineralnej wody, namiętne bawienie sie klawiaturą i myszką która pod spodem ma czerwone światełko, ciąganie za sobą ubrań, wieczne siedzenie i grzebanie w zamrażalce od lodówki - niestety ale zabezpieczenia rozpracował;/ porywanie telefonów i pilotów jak zwykle i uwaga uwaga to jest hit: grzebanie przy dekoderze - normalnie jak mu nie dam pilota to skubaniec lata wyłacza dekoder a potem pokazuje palcem ze zgasło. I co lepsze...wie jak załaczyc, zmienia sobie programy i pokazuje tą swoją dume, tak samo z pilotami. Juz nie mam sił czasami z nim. Ogólnie grzeczne dziecko ale jak sie na coś uprze to nie ma zmiłuj się.
ona byla w drugim pokoju z tata a ja odsypialam i postanowila mnie odwiedzic... nie ma takiej szansy zebysama sobie po domu chodzila...

:-)