Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na przewijaku, na lezaczku, doslownie wszedzie 
Ma tam Kubucia, Osiolka i Tygryska, ale upodobala sobei Tygryska-ma gust po mamusi, to rowniez moj ulubieniec ;-)Nie lubi leżeć dlugo sam bo mu się nudzi on musi być w centrum zainteresowania(...)muszę być przy nim mówić do niego, rozśmieszać itd. Także mój maluszek nie poleży trzeba wiecznie z nim rozmawiać itd. wy też tak macie????
W lozeczku nie lubi dlugo lezec, nawet gdy jestm obok, ale ma zrobione miejsce na kanapie-w samym centrum zycia rodzinnego;-)
No,a gdy widzi,ze kreci sie kolo Niej Albusia tak smiesznie i glosno do Niej wola.
Calkiem inaczej,niz do Nas - tak specyficznie,hihi. ;-) Chyba Ja lubi.
Zreszta Albusia tez za Zuzia przepada - zawsze kladzie sie przy Jej glowce albo nozkach i tak sobie razem leza,a Albusia pilnuje Mojej Coreczki. ;-) A gdy Zuzia tylko zakweka cos w lozeczku,Albunia zaraz do mnie przybiega i puka mnie noskiem,zebym poszla zobaczyc,co sie dzieje.
Ahhh,moje 2 Pocieszne Istotki.
, ale tylko raz pociekla mu jedna struzka po brodce! Zdolny Malenki Wielki
Wtedy pieknie modeluje glos i sprawdza sile glosu
Duzo smiechu mamy z niego, tym bardzije, ze przy tym sie ciagle usmiecha
. Rosnie mi muzykalne dziecko, ciekawe po kim
? Bo po mamie i tacie raczej nie
.
z tym robieniem mostka, ale ja mam napisane w poradniku "Poradnik dla rodzicow-wszystko dla dziecka" wydanym przez INSTYTUT"Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka", ze w 5 miesiacu dziecko: "dzieki coraz mocniejszym miesniom tulowia i nog potrafi: