reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
Mija dlatego ja tu nigdy nie piszę bo mój dzieciak tez tylko leży,przewraca się na boki,jak dam na brzuszek to zaraz myk na plecy i lubi siedzieć to wszystko:dry:

to i ja pochwalę mojego Zdolniachę;-)
ostatnio próbuje pełzać przodem na brzuszku(wcześniej na pleckach tylko),spełza na brzeg łóżka,spuszcza nóżki,chwilkę się na nich opiera przytrzymując kołdry i robi siup na dupkę:-D szczęście,że mama jest w pobliżu i łapie w odpowiednim momencie
A Igorek rzeczywiście rewelacyjne postępy robi.

Edi u nas tez niema rewelacji nawet na brzuszek sie Maja nieprzekreca:no:
Ale dzis Majula przespala 10godz. i to jest dla mnie super postep:szok: no i rano zabraknal jej cm by wpakowac stopkowe paluchy do buziuli! a co sie wtedy nasteka:-D :-D
no i nauczyla sie prychac, na wlasna matke normalnie :szok::laugh2:
jeszcze pieknie chrupki zajada:tak:

Pozdrawiamy! Wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się osiągnięciami Milenki :)
Mała już od jakiegoś czasu raczkuje i szlifuje umiętność, udoskonaliła już siedzenie a sama siada od ponad tygodnia. Wczoraj za to pierwszy raz stanęła w łóżeczku i już... nie chce siedzieć tylko stać ;)
Fotki wrzucam na wątek ze zdjęciami i zmykam szybko do swoich zajęć zanim mała się obudzi i rozpocznie koncert.

Dzikidzik, a jakie chrupki dajesz małej -takie zwykłe Flipsy, czy jakieś inne:confused: Ja się zastanawiałam czy by swojej nie kupić, ale tak sobie pomyślałam, że może dopiero jak zęby będzie mieć to można jej coś takiego podać:eek: , ale Maja zebów nie ma i mówisz, że zajada:dry: :cool2:

MANATKA- super , że mala się tak szybko rozwija:-) dogoniła Igora:tak: Igor też jak nauczył się stać , to już nic innego nie chce robić , tylko stoi albo siedzi i tak na zmianę:tak:
DZIKIDZIK- Majula za to bardzo ładnie mówi NIE :-D co bardzo dobrze usłyszałam na filmiku:tak: a Igor tego nie potrafi

Renee - chrupki to takie najzwyczajniejsze, żółciachne, bezsmakowe oczywiście. Najlepiej długie, żeby łatwo złapać. To tylko mączka kukurydziana to już od 5miesiąca można:tak:.
A zębów to do chrupków niepotrzeba zobaczysz! Maja to te chrupki śliną potraktuje i je rozdziamdziowywuje:baffled: dziąsłami. Dzisiaj to jej na prawdę super szło:happy:. No i zajęła się tym przez siakieś 15 min.
No ale ręce, buzia to po tym jedzonku to normalnie skorupa:szok:. Ślinik obowiązkowy, najlepiej to taki na długi rękaw. Na początku to jej pomagałam ale teraz to już Maja-samosia:laugh2:

Ja to jestam pod wrażeniem postępów Igorka. Mój Dominiś jeszcze sam nie siedzi. Od 8 dni doskonali przewroty z plecków na brzuszek. Za to świetnie potrafi operować pilotem i telefonem. Ostatnio bardzo go cieszy uderzanie przedmiotami o stół ub zrzucanie i ch ze stołu. Dzisiał z tatusiem budował domek z klocków a dokładniej tatuś budował a Dominiś klocuszki zabierał i rozrzucał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry