reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

Moja nie zna wierszyków,ani zadnej piosenki,Nic.:-:)no:Na dużo rzeczy jeszcze He mówi.:-( Co ze mnie za matka nawet nieumiem ja tego nauczyć.:-(
Mija najlepsza jaką Pati może mieć!!!
Przemko umie parę wierszyków, z mową nie mam najmniejszego problemu, ostatnio powtarza cyferki typu raz dwa trzy cztery
co nie oznacza że każde dziecko w tym wieku tak musi
mamy znjaomych z 4 letnim synem a nie umie połowy tego co Przemo
na wszystko przyjdzie czas:tak:

reklama
My nie mamy mini mini, mamy JimJam programik w sam raz dla takich bąbli jak nasze. Michaś lubi najbardziej Barniego, to jest taki dinozaur, kóry bawi sie z dziecmi, dużo tam śpiewają i ogólnie uczą tego co dobre:tak:

mikusia - czy wiesz do czego służy forum? głównie do wymiany poglądów lub do zwykłego pogawędzenia z koleżankami bądź przyjaciółkami, a nie do przytakiwania komuś dla świętego spokoju, kto nawet nie chce się porządnie przedstawić...

Wybacz, ale nie muszę przyznawać Ci we wszystkim racji. Poza tym nie jestem osobą, która ma skłonności do atakowania innych czy negowania kogoś dla własnej przyjemności. Natomiast Ty, wydaje mi się, ze masz jakiś problem albo go na siłę szukasz.
Jak masz ochotę się na kimś wyładowywać to znajdź sobie kogoś w realu i nie zaśmiecaj naszego forum.

Luluś faktycznie jest super , zresztą uczy mnie rysować ;) .

Jeśli chodzi o puzzle to Emi dostała ostatnio pudełko z trójelementowymi postaciami z bajek i wreszcie zainteresowała się układaniem. Natomiast syn naszych znajomych jest 9 miesięcy starszy do Milki i układa puzzle :szok: 60 elementowe :szok: 30 już go nudzą. Trudno mi było uwierzyć póki sama nie zobaczyłam. Może chłopcy mają podatniejsze umysły do tego typu zabaw?

Anielka tez "sieka" 60 elementowe. Czasem dla urozmaicenia układa sobie obrazkiem do dołu - dopasowuje kształty. I kupiłam jej w smyku takie ogromne puzzle na podłogę - nie piankowe - z farmą, zabawa 1 klasa!

Ola też zadziwia mnie przy puzzlach, 40-50 elementowe układa bez problemu. Dzieci różnie się rozwijają, chrześnica mojego P ma prawie 4 lata i ledwie składa kilku elementowe. Jedno dziecko jest świetne w tym drugie w czymś innym

Emilka do tej pory jakoś się puzzlami nie chciała interesować. Jest bardzo żywa i ruchliwa, trudno jest jej usiedzieć w miejscu, więc nie naciskałam. Dopiero teraz przy tych 3elementowych wykazała chęci do układania, tym bardziej, ze są tam postaci z większości bajek, które ona zna. (Tylko królewna Śnieżka to dla niej Królewna mama Dorotka ;) no i zamiast Kopciuszek z uporem mówi Kapciuszek :-D)

reklama
Ja bedę w mniejszości bo lubimy Lily baby.Czasami puszczam jej piosenki dla dzieci na you tobie.Rano oglądamy bajki na Disney channel,póżniej mini mini.Nika narazie raz zajełyśmy się grami na minimini,małej spodobała się tylko zgadywanie odgłosów zwierząt.Tatko staramy się ,żeby niedochodziła do komputera i niebawiła sie myszką.Wyjełam małej właśnie puzzle piankowez literkami i cyferkami,narazie jest zachwycona.
Widze ,że mała sprzeczka tu prawie była.:szok::confused:
Nika co to za program JimJam? Pierwszy raz słysze.:baffled:

Do góry