reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

Hej!

No wlasnie ze stopami tak jest... Moje tez troche wieksze zostalo po ciazach. A teraz mam juz 10kg na minusie, ale do zrzucenia jeszcze minimum 12 do wagi idealnej, a do tej sprzed ciazy 8. Ale mam czas, duzo czasu....

reklama
Jasna cholera kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wy mnie nie straszcie tymi stopami ba ja mam pird#$@ na punkcie butów i mam ich nie przesadzajac ze 30 par (albo wiecej :-[ ) i co ja zrobie jak beda za małe??? przeciez nie wyrzuce bo serce by mi pękło :( :( :( a uzupełnic w nowym rozmierze ??? pójdiemy z torbami a chłop mnie zabije!!!!!!
jeszcze poczekam moze sie skurczom :( :( :(

Mada ja też miałam nogi jak słoń pod koniec ciąży a teraz jest ok i wchodzę we wszystkie buty, także trzymam kciuki żeby stopy też zaczęły się mieścić w butki ;)

mi w ciazy stopki nie urosły ani ciut ciut, takze naszczescie problem mnie ominał ;) ;)ale oczywiscie zycze powodzonka ;D

Jestem wybitnie bezmyślna!
w piatek zaparłam sie ze od poniedziałku zaczynam ćwiczyć:))
a w sobote wniosłam na jednym wdechu wózek na drugie pietro no i ciecie w dwóch miejscach ntj. puściło, nic groznego ale sie wystraszyłam , przepłukałam Riwanolem i powoli dochodzi do normy ale ćwiczonka pozostaja w dległych planach a mnie wizja Ja-wieloryb przeraża!!!
moje 82kg sa zmorą!!!!!!!!!!!!!
próbowałam coś na siebie kupić w piątek no cóż na chęciach sie skończyło bo gdzie znalezc spdnie na 115 w biodrach!!!!!!!!!???????????
KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Raju Mada, nie dźwigaj kobieto wózka!!! Masz zakaz dźwigania czegokolwiek przez conajmniej 6 tygodni po cesarce!!! Zewnętrzne szwy to pikuś, a jak Ci pójdą wewnętrzne?? Wagą się nie przejmuj, schudniesz na pewno. W końcu przybierałyśm,y na wadze przez 9 miesięcy to nie da się tego wszystkiego zrzucić w trakcie jednego. Na razie daj sobie spokój, nie stresuj się, bo Twój stres się udzieli Amelce.

Powtarzam pytanie co to sa cwiczenia 6 weidera (czy jakos tak) i od kiedy po cc mozna cwiczyc, wszedzie pisza o powrocie do formy po naturalnym porodzie a co z cc???

mada nie stresuj się kobietko, tak jak leyna wspomniala twój stres udziela się Amelce- a na pozbycie się zbędnych kg przyjdzie jeszcze czas... nie forsuj się:no:

Dziewczyny, do kiedy beda ze mnie "wylatywac" nici? :-) Bo juz kilka razy znalazlam na papierze sznureczki jak sie podcieralam. Ogolnie to juz chyba moj polog zmierza ku koncowi, bo wydzieline mam juz bialo-zoltawa, nic mnie nie boli itd. I co z seksem? Czy 5 tygodni jak w moim przypadku moze byc, zeby zaczac sie "seksic"? :-D

reklama
Powtarzam pytanie co to sa cwiczenia 6 weidera (czy jakos tak) i od kiedy po cc mozna cwiczyc, wszedzie pisza o powrocie do formy po naturalnym porodzie a co z cc???
to są te ćwiczenia, a od kiedy mozna cwiczyc po cc to nie wiem

A co do seksu Sandra to już zalezy od ciebie:-) , jak nie boli to czemu nie:-)

Do góry