reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrot do formy sierpniowych mam :)

a tak na marginesie , robicie cos z cyckami?? bo ja mam przerazający widok moich cycków przed oczyma jak skończe karmić ale nie wiem jak temu zaradzic juz teraz

Ja od jakiegoś czasu delikatnie smaruję Ziajką. Przedtem ze względu na to, że karmię niczym nie smarowałam, ale cycki mi więdły w oczach, stały się niczym wysuszone flaki, skóra zaczęła się łuszczyć tak była przesuszona. Wcieram Ziajkę omijając brodawki i jest ok. Na Ziajce jest napisane, że bezpieczna dla kobiet w ciąży i karmiących. Wszystko jest dla ludzi, nie możemy dać się w końcu zwariować, bo inaczej za pół roku nasze cycki będą wyglądały jak wysuszone śliwki ;-)

reklama
:-D Bylam dzis u gina na kontroli i jestem noweczka :-)
Moge sie seksic, kapac w wannie, chodzic na basen itd. :-)
Przepisala mi tabletki Cerazette - mam brac dopoki nie skoncze karmic, zrobic tydzien przerwy i mam recepte na normalne.
Jak to moja siostra sie smieje - bedzie "Wielki powrot zony" :-D ;-)

Ja nic nie używam ani na cycki ani na ciało jedynie twarz mi się strasznie wysusza i muszę nakładać pół opakowania kremu na raz. A co obwisłości piersi to czytałam że karmienie piersią ujędrnia piersi i wbrew panującym przesądom kobiety karmiące będą miały bardziej jedrny biust niż te które nie karmiły.

Majka oby to była prawda bo przeraza mnie wizja obwisłych cycek..
A ja własnie pomachałam 20 min na gazeli bo mała spi..wczoraj zkaupiłam krem na cellulit jakies serum ujędrniające wyszczuplające Eveline za 13 zł 200ml to chyba nie najgorzej..i szybko sie wchłania nawet miło pachnie i fajnie chłodzi po wysmarowaniu ale o efektach bedzie mozna mowic za pare tygodni..jeszcze musze zakupic jakis dobry peeling i cos na roztępy mowie tłuszczowi zdecydowane NIE!!!!!:wściekła/y:

W dzisiejszej gazetce Vita będzie sporo o rozstępach (oglądałam właśnie w telewizji przegląd prasy) Mówili że najlepsze skutki odnosi wczesne leczenie rozstepów (do 6 msc) i cos tam o środkach które najlepiej działąją. Więc dla zainteresowanych polecam.

widok moich piersi tez mnie przeraża- stały się takie jakieś "miękkie" i do tego porobiły się na nich jakieś rozstępy- trza więc zadbać bardziej o nie:-) no cóż... takie to juz uroki macierzyństwa...;-) ale kurcze zaskoczyła mnie moja waga- poraz pierwszy od porodu zważyłam się w sobotę i... powróciłam do mojej wagi

wow! jestem pod wrażeniem! :-) szybko to zrobiłaś.

pewnie dlatego, że w ciąży nie tak dużo mi przybyło- 12 kg... ale szczerze mówiąc w ostatnim czasie niewiele robiłam aby sie ich pozbyć - dlatego byłam zaskoczona (miło):-)
dziewczynki już niedługo wszystkie będziemy jak "nówki";-);-)

reklama
Ewa zazdroszczę Ci takiego szybkiego powrotu do wagi sprzed ciąży, ja zatrzymałam się na +8 kg i nie chce nic się ruszyć w dół :( Zaczynam się martwić, ponieważ najwięcej tłuszczyku zostało mi na udach i biodrach, a jestem leniwa i ćwiczyć mi się nie chce. W styczniu porót do pracy, a jak na razie wszystkie moje garnitury są przyciasne w udach i piersiach, mam nadzieje, że się to zmieni, bo nie wyobrażam sobie wymieniać całej garderoby, nie mówiąc o finansach.

Do góry