Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie tej Ziaja kosmetyki dla Ciebie ...Leyna, jakiej ty ziajki dokladnie uzywasz?? Tez se kupie, moze beda chociaz troche ladniejsze...
) no i na cycki też kiedy zaczęły gwałtownie rosnąć. Stosuję do dziś, z przyzwyczajenia, bo ładnie nawilża i uelastycznia skórę. 150 ml to około 14 zł, zależy w jakim sklepie, bo kupowałam już i po 12 zł.
brzuch mnie lekko pobolewa no i czuje ze to okres ( plamienie poporodowe mi przeszło jakis tydzien jak nie 2 temu) i znowu trza nosic te pieluchy....
kobiety zawsze miały przesrane!!!

no to zaczne jeszcze raz teraz to już w skrucie ja też bym chciała zrzucić kilka kg haha jeżeli 10-15 kg można uznać za kilka
no a od jakiś 2 tyg to ja już nie chudne bo jem normalnie bo karmie tylko bytlą wsumie to mam już prawie wage z przed ciąży no ale na slubie trza jakoś wyglądać
Jak narazie tak jak jest to mnie specjalnie nie razi bo jak popatrze na zdjęcie z 9 miesiąca ciąży to teraz czuje się szczupło
No ale trzeba nad sobą popracować troszeczke .dokładnie tej Ziaja kosmetyki dla Ciebie ...![]()
Używam jej stale od 3 miesiąca ciąży wychodząc z założenia, że lepiej zapobiegać niż leczyć czyli zanim brzuch zaczął mi rosnąć już wcierałam sobie (znaczy Sz mi wmasowywał w brzuszek) no i na cycki też kiedy zaczęły gwałtownie rosnąć. Stosuję do dziś, z przyzwyczajenia, bo ładnie nawilża i uelastycznia skórę. 150 ml to około 14 zł, zależy w jakim sklepie, bo kupowałam już i po 12 zł.

Od 1,5 tygodnia stosuję Ziajkę i jestem zadowolona. Rozstępów nie zlikwidowała, ale za to skóra nie jest taka napięta, szczególnie, jak się cycki robią kwadratowe z nadmiaru pokarmu i nie mam wrażenia, że zaraz mi pęknie jak za mocno napompowany balon, a poza tym ładnie pachnie, co pasuje też Pszczole;-)
, a na razie noszę pas poporodowy), dupsko schudło, ale też jakieś obwiśnięte jest, no i cellulit galopujący na tyłku i udach (zakupiłam sobie na niego smarowidła, ale nie wiem czy mogę tak kompleksowo je stosować, bo mają w składzie kofeinę i się zastanawiam czy do mleka się nie przedostanie
Jak myślicie?)