reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

No to ze schodami was przebijam, 4 piętro be windy :p Czytałam gdzieś, że od jakiś tam chormonów (niepamiętam jakich) to nam zalega płyn w płucach i dlatego ta zadyszka, ale ja jakoś daje rade, przez jakiś czas bardziej to odczuwałam, teraz już lepiej, albo sie pryzwyczaiłam :p

reklama
Ja jak narazie przytylam ok 5 kilo. A co do zadyszki to biuro mam na 4 pietrze. Ale przy 3 juz wymiekam. Jak ide do sklepu po zakupy a mam ok 400 matrow to tez potrafie sie zasapac. Ojejku a co bedzie w 9 miesiacu :laugh:Maz sie ze mnie smieje ze jeszcze troche i na taczce bedzie mnie wozil. Dowcipnis

Ja dostaje zadyszki nawet jak sprzatam w domu, kiedy sie schylam itp. Po schodach wysoko wchodzic nie musze, bo tylko na 1 pietro, ale tez zdarza mi sie zasapac.

Co do wagi to:
wazylam sie dzisiaj rano i pokazalo 61,5, to wychodzi mi 2,5kg na plusie.

MNie troszkę waga zastopowała- jestem 6,5kg na +, ale brzunio rosnie. choć przez ostatnie dni podjadłam czekoladki to może więcej juz mam.

ja jak chodzę to mnie często kolka łapie. Dziś byłam 2h na spacerku i przez 1,5h cały czas miałam kolkę.

Kacha ja w miesiącu wrzuciłam tylko 1 kg ale muszę przyznać, że uważałam bardzo co jadłam - nie żebym sobie żałowała ale jednak pilnowałam co jem i co ile ;D Ale ponoć teraz pół kg w tygodniu nawet może wpaść bo dzidzia się intensywnie rozwija ;D

No to ja juz prawie 60. Troszkę dużo w tym miesiącu - 3 kg. Gin mnie pewnie ochrzani. No ale pewnie bezs łodyczy troche przystopujeee

reklama
Klara, Karola7 - ja to tyle przed ciążą ważyłam także spokojnie możecie rosnąć ;) ;) ;)

Dydek - to tak miło stanąć i ważyć mniej niż w rzeczywistości ;) A tak na poważnie to najważniejsze, żeby ważyć się na jednej wadze bo wtedy można skontrolować ile kg przybywa :D

Do góry