• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do pracy

reklama
Idziu wykorzystaj ten czas na jakieś porządki, zakupy.

Papajka! No ale żeby na urlopie porządki robić!!! Na urlopie robi się nic i tyle. Nasprzątała się Idzia na wychowawczym, teraz jej się odpoczynek należy :D

a poza tym, to super, że tak Ci praca spasowała :) Grunt to chodzić do pracy zadowolonym :)

Idzia - odpoczywaj i do wątku wróć w połowie maja.

Idziu jejku ale gafe strzelilam.......:wściekła/y: niedoczytalam ze Cie na ten urlop wysylaja no i graulacje udanego powrotu wysllam....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
rzeczywiscie troche Cie zalatwili ale nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo..;-)

I nadszedł ten dzień:-(:-(:-(. Jutro idę do pracy, a Kuba do żłobka. Trochę szkoda, bo jest teraz takim fajnym dzieciaczkiem, że przebywanie z nim to czysta przyjemność:happy:. Z drugiej strony trochę brakuje mi kontaktów z ludzmi. No i wiem, że nie będzie lekko, bo moja szefowa jest osobą bardzo konfliktową i koniecznie chce zatruwać życie wszystkim, którym w życiu układa się lepiej od niej. Ale nie dam się:tak:. Trzymajcie za mnie kciuki i za Kubulka, żeby szybko zaaklimatyzował się wśród nowych kolegów i koleżanek.

Zuzia - powodzonka;-) .

A Kubuś na pewno ze żłobka przyniesie nowe i baaardzo ciekawe umiejętności:-D :-D :-D - będziesz miała o czym pisać na forum:tak: .

reklama
zuzia kochaniutka powodzenia w pracy.
Kubusiowi życzymy dużo uśmiechu na twarzy aby w żłobku był szczęśliwy i żeby był bardzo koleżeński do dzieci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry