• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do pracy

Najgorszy pierwszy dzień.Ale codziennie jest mi smutno, że tak mało mi czasu zostaje na córeczkę. Te kilka godzin mija jak z bicza trzasnął :( Z utęsknieniem czekam na weekend.

reklama
Joaśka - doskonale Cię rozumiem. My mieliśmy Karolinkę w żłobku, wracaliśmy do domu ok.17.00, a przed 20.00 chodzi spać. To tylko 3 godz.:-(, a jeszcze trzeba w domku coś zrobić. Do bani takie życie, biedne te nasze dzieciaczki:-(:-p.

Mnie najbardziej irytują dojazdy! Dziś wyszłam z domu o 7 a wróciłam o 17! I dodam, że ja nie pracuję 8 godzin tylko studiuję. Wczoraj jechałam na uczelnię 2godz15minut!!! beee.... I prawie nic dla maliszka nie zostaje... Julek tez chodzi spać o 20. A już zupelnie nie wiem kiedy bede sie uczyla :(

Żuczku nie gram tak na śmierć i życie. 2 razy w tygodniu puszczam jeden zakład (całe 2 zeta), bo wychodzę z założenia, że jak mam mieć szczęście to czy puszczę 1 czy 10 i tak wygra tylko jeden z nich.

No a ja z mieszanymi uczuciami dołączam do pracujących mam. Z jednej strony jestem szczęśliwa, bo znalazłam pracę i do tego jak dotąd wyslałam tylko to jedno cv, z drugiej jednak martwię się jak to będzie z Klaudią i jak obie tą rozląkę zniesiemy.

Dori gratuluję tak szybkiego znalezienia pracy :tak:, ciężko na pewno jest zostawić córeczkę, ale jakoś to będzie i obydwie się przyzwyczaicie do tej sytuacji. Też muszę się zabrać za szukanie czegoś, a tak mi się nie chce :no: szukać a potem pracować :no: ale jak mus to mus :-( Najważniejszcze żeby coś w ogóle znaleźć ... ale jestem raczej optymistką w tym względzie :dull:

To prawda - 8h pracy to zdecydowanie za duzo. A ja dojda do tego dojazdy, to juz w ogole dla dzidzi zostaje godzinka-moze dwie.
Ja mam to szczescie, ze jeszcze pracuje 7h (bo wykorzystuje przerwe na karmienie;-) ), zawsze sie spozniam ze 30 min i do pracy jade 15 min. Wiec tak naprawde zostawiam Viki tlyko na 7h (a moze az 7h :-( )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry