• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
no kurde dzięki...wszystkie się tu widzę cieszą,ze gruba beka ze mnie...no ja wam jeszcze pokażę;)
muszę się brac za siebie,bo tyle gości miałam,ze sobie odpuściłam,ale porządek musi byc...jak to było ordnung muss sein???
od jutra again:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))zaje... się,a schudnę i cycki reanimuję:)

reklama
kasiaczek super :) Zawsze należy się ważyć rano o stałej porze, bo wieczorem jest więcej na blacie ;)
Ja to już jestem załamana wagą i tym wszystkim... :( Mam jeszcze 2 wejścia na aerobic, ale ciągle mi się nie chce iść, aż w końcu przepadną i du... blada. Jeszcze czekam aż mój kompan na rower wróci z Krymu. Może będzie większa mobilizacja... a potem nad morzem trochę nadrobię spacerami...??? Jak wczoraj oglądałam zdjęcia jaka kiedyś byłam szczupła to mi się naprawdę żal zrobiło... ehh jakiś dół mnie bierze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry