reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
dlatego ja zaczelam od dzis :) i juz nie moge doczekac sie jutra ;)
abryz - dolaczasz sie? Przyznaj sie! Tez juz zrobilas sobie 1 serie ;) ;)

Ja dziś zrobiłam 4 serie z wózkiem i Jakubem po schodach na IV piętro. Jutro mnie czeka to samo ;D ;D ;D

a ja dopiero teraz przeczytałam - jeszcze nie wiem kiedy zacznąę ćwiczyć - dzisiaj mi sie nie chce ;). Dzisiaj planuję odwiedzić moja mamę i iść do nie na piechotkę z MIrkiem a to jest w jedną stronę około 5 km ( a więc w obie to już 10 km - cyba starczy jak na jeden dzień ;)) Jeszcze sprawdzę jaka będzi epogoda- bo wczoraj była do bani - 5 min deszczu i 5 min słońca i tak wkółko.

Ja dziś o 8 rano zafundowałam sobie 2 serie, przy drugiej już czułam że mięśnie zaczynają pracować bo wczoraj to była łatwizna.
Na czwartek planuje basem z mężem, przyjeżdżają moi rodzice więc zostaną z małą, strasznie się cieszę bo basen marzył mi się od dawna!

reklama
Do góry