reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Ja wlasnie zrobilam 2 serie, a wlasciwie chcialam zrobic, bo wymieklam - mam tak slabe miesnie? Po wczorajszej serii lekkie zakwasy mi sie zrobily i juz dzis nie dalam rady do konca - kurde, ale jestem slabeusz :( Wstyd :( Ale sie nie poddam tak szybko - jutro kolejne 2 serie albo jeszcze wieczorem kilka brzuszkow dla wzmocnienia tego budyniu na brzuchu.

reklama
A+t+? czytałaś to forum o tych ćwicz? Podobno pod koniec to jest masakra-nie dla nowicjuszy :/ ale żeby ćwiczyć tyle serii ile się da, bo efekty i tak będą.

nie czytalam, ale serio juz wczoraj bylo mi ciezko :( Dzis zrobilam 1,5 serii wlasciwie i jeszcze troche potrzymalam "brzuszki". W ogole mam wrazenie, ze w tym Weiderze pracuja bardzo miesnie brzucha te u gory - na wysokosci zoladka, a ja mam flaczka na dole - ciekawe czy to cos zmieni. Moze tak sie zmobilizuje, ze rano bede robic Weidera, a wieczorem troche normalnych brzuszkow...

a+t+? życzę samozaparcia :) i oby twój plan się zrealizował :)
gosiek no to jednak musisz zacząć ćwiczyć ;)
Ja zacznę pewnie od jutrzejszego wieczoru, chociaż nie gwarantuję, bo po przyjeździe pewnie czeka mnie dużo do sprzątania, a przede wszystkim mnóstwo prania. Ciekawe czy wieczorem będę jeszcze w stanie coś poćwiczyć. No zobaczymy.
Cieszę się, że a+t+? podjęła się mobilizowania nas wszystkich :) :) :)

Na dlugo!!! Musza :D
Jak bedziemy codziennie sie tu mobilizowac i chwalic nawzajem, to potem glupio bedzie nie cwiczyc ;) hihi
To ktore to wczoraj mowily, ze zaczynaja od jutra? Kropecka, Lilith (nawet sie nie wykrecaj zmeczeniem - to tylko kilka brzuszkow) - do dziela!!!

Ja wczoraj zrobiłam 1 serię i było nienajgorzej, ale chyba nie rozumiem ostatniego ćwiczenia, bo jak go wykonywałam to nie czułam żeby coś pracowały. Dziewczyny jak robici te nogi ? bo nie kumam

reklama
Do góry