reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Ćwiczyć, ćwiczyć laski ;D nie ma że "nie dam rady" ;) może się uda ;D i będą majówki z małymi brzuszkami.
Z tym ostatnim ćwiczeniem to właśnie nie wiem czy nogi mają być pod kątem 90 stopni czy co??? spróbuję jak mówi a+t ,

reklama
dobra, jestem po 2 seriach - dzis bylo duzo latwiej niz wczoraj :) Fajnie :) a co do ostatniego cwiczenia - to juz dzis nogi moglam podniesc, ale dzwignac klatki sie nie dalo ;). A myslisz, ze maja byc pod katem 90 st? Chyba nie...
gosiek- dzis koniecznie - dawaj teraz!!! Najlepiej cwiczyc rano kiedy czlowiek ma jeszcze sily, bo jak zostawisz na wieczor, to wlasnie padasz i zonk :(

jejku co tu sie dzieje :) wszystkie ćwicza
ja tez chce ale niewiem czy sie zmobilizuje kule mole
zazdrosze Wam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamarunia je tez jem non stop bo mnie sciska wiec nie jestes sama:)

Nie dawało mi to spokoju, bo pod kątem90stop to nie był żaden wysiłek i mięśnie nie pracowały. Mam nadzieję że nie musimy zaczynać od początku ;D

hehe, no ja od poczatku rozumialam, ze tylko troche uniesc, ale dajecie tak rade? Bo dla mnie to jest z deczka za trudne :(
_reni_ - a masz wiekszy ten obrazek?

reklama
Do góry