reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

trini, kurde no niezle, ja 48 to ostatnio w liceum wazylam hehe
kropecka, ja tez myslalam, ze na zawsze bede wazyc 57 ale troche spadlo ;D
nie martw sie, zanim znowu zajdziemy w ciaze beda z nas mega szczuple laski z plaskimi brzuchami hehe
a potem wszystko od nowa ;)

reklama
qrcze a ja ciagle nie mam czasu i jestem bardzo niekonsekwentna w cwiczeniach :-[ przez to waze ciagle 56 kg blee a przed wakacjami wazyłam 55, 55,5 no ale na wyjezdzie za to nie odmawiałam sobie przyjemnosci np. gofra z bita smietana i truskawkami ;D. Teraz juz nawet kocyk lezy na podłodze przygotowany no ale przeciez od razu po obiedzie nie bede cwiczyc..hehe

Ale wy marudy jesteście! Rany ja 50 to chyba w podstawówce wazyłam! W ciazy przytylam 20kg! Teraz mi zostało jeszcze dwa, ale wciaz karmie i mam 15kg wozek, ktory wciagam codziennie na I pietro. ;D Oponki co prawda nie mam, ale schabiki niczego sobie! Miesnie brzucha obwisłe a posladki ciagna sie po ziemi. Tez sie musze za siebie wziac! Ale moze jak poczytam o Waszych sukcesach to sie zmotywuje. Ile trwa jedna seria? Zdaze zanim Olo obudzi sie z drzemki? ;D

no wlasnie ja chyba przejde na tamy lee bo te serie coraz dluzej beda trwac a ja niestety nie dysponuje takim czasem na cwiczenia :/

A ja waże kilo mniej niż przed ciążą, mam szczuplejsze uda, nie mam oponki, wchodzę w ciuchy sprzed ciąży i nie ćwiczę :p No myslę że te dwie godzinki w nosidle z mala na spacerku robią swoje no i ta nieszczesna dieta.

reklama
Aga uwielbia chodzić w nosidelku tak od mniej więcej miesiąca, jest zachwycona i lubi w nim spać :)

Do góry