reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

no nosidlo super rzecz ale wsumie nie powinno dziecko w nim byc do 5 miesiaca wkazdym razie tak mowi ten fizjoterapeuta bo mimo wszystko zabardzo obciaza stawy i kregoslup.Ale doskonale cie rozumiem bo moja uwielbia w chuscie i moglaby w niej caly dzien spedzic no i co najwaznijesze spacerki sa przyjemniejsze niz w wozku!

reklama
Odkryłam rewelacyjną dietę. Będę kradła w supermarketach i to jadła, bo kradzione nie tuczy ;D ;D ;D

Hej dziewczyny, ja wzięłam się za tą 6 stkę Weidera, ale powiedzcie mi, czy to ma znaczenie, czy te serie trzeba robic wszystkie na raz czy można sobie w ciągu dnia np. jedną serię rano a drugą wieczorem?:) Ja mam paskudną oponkę i miliony rozstępów, a tu już 3 miesiące minęły :)Czas się wziąć za siebie. Na rozstępy to używam kremu z Ziaji, ale nie wiem, czy pomoże
Pozdrowionka i powodzenia w cwiczeniach!!!!

Pytanie do ewe lub a+t+?:
troche się pogubiłam w liczeniu i nie wiem jak jutro robić czy 3 serie po 6 powtórzeń czy już 8 powtórzeń?

matko, dola lapie jak Was czytam... ja ciagle sie migam od cwiczen :mad:
normalnie poszukam tego wedera czy jak mu tam, a+t natchnelas mnie piszac,ze szybko widac rezultaty. Nawet jesli uznasz, ze to jednak halucynacje, to nie pisz tego, co ;)

reklama
WIDZE,ZE TU OGOLNIE WIELKAM MOBILIZACJA,BARDZO DOBRZE KOBIETKI,CWICZCIE A PIEKNE BRZUSZKI BEDZIECIE MIEC,JA CHYBA SIE TEZ DOLACZE ;D ;D ;D

Do góry