reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

a ja ciągle bym coś jadła, normalnie mam takie "ssanie" na okrągło ;-) więc w sumie całe szczęście że mam tylko + 4kg, widocznie już nie tyję, ale zrzucić tego nie mogę :baffled:

reklama
no głuszek,alesię zCiebie lufa zrobiła...wyglądasz poza tym na20 latek:)
ajarobietą 6 wała i we'll see...poza tym cwiczeniana cycki i jedno na nogi i pośladki no i jedno na kaptury,ale nie mogę się powstrzymac...a kiniuśka kurdewłaśnie znowu mi kimaprzy cyku,a potem zas bede do 12 kiblowac;((kur...dobra spadam się pożalic na inny wątek...
znikam nasze szkapy;)

a ja glod zabijam jablkami,duze ilosci pochlaniam dziennie i to pomaga-zreszta lekarz tez zalecil przy karmieniu bobas szybciej sie zalatwi

jej ale mam nadrabiania piszecie i piszecie:-D :-D :-D

gluszek WYGLADASZ SUUUUPER strasznie mlodziutko na twarzy taka slodka dziewczynka, no i oczywiscie ladnie schudlas :tak: :tak: :tak:

ewe linki wrzucilam do ulubionych mam ogromnie ambicje hihihi

wiecie co u mnie z ta skaza sa jaja czy pije mleko czy nie jest tak samo heh sa male plamki i tylko je nawilzam a po mleku wcale nie sa wieksze hegege

reklama
Do góry