Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas nie ma szans by zaklad upadl,no chyba ze jakies zdarzenie losowe z dnia na dzien lub przeniesienie.Mojej przyajciolki kolezanka pracuje w urzedzie pracy i powiedziala ze jak cos to da nam znac czy firma sie likwiduje,bo podobno jest tak ze jak pracodawca planuje masowe zwolnienia to musi te wiadomosc najpierw podac do UP-prawda to?
No to chyba mnie to nie uchroni jednak bo u nas jest likwidacja stanowisk tzn. całej księgowości i obsługi w szczecinieNo nic siedze i czekam czy beda te obiecane odprawy czy nie:-(
kitki-no wlasnie,bo przypomnialo mi sie ze w wielu przepisach kodeksu pracy jest zapis ze "o ile zaklad nie jest w stanie likwidacji" a u was jest...U nas nie ma szans by zaklad upadl,no chyba ze jakies zdarzenie losowe z dnia na dzien lub przeniesienie.Mojej przyajciolki kolezanka pracuje w urzedzie pracy i powiedziala ze jak cos to da nam znac czy firma sie likwiduje,bo podobno jest tak ze jak pracodawca planuje masowe zwolnienia to musi te wiadomosc najpierw podac do UP-prawda to?
carolin-no tak,redukcja etatow to na pewno jest zagrozenie,ale grozi tak samo tym zatrudnionym na calym etacie,wiec wszystkim po rowno.Dobrze jednak wiedziec z tym sadem pracy)) Moj pracodawca to duza firma ale wiadomo,zwolnienia bywaja zwlaszcza dla tych na czas okreslony (nie przelduzaja im umow),ja mam na czas nieokreslony wie powinnam sie uchronic
Aaaa,no i rozwazam poza 7/8 tez 3/4 (czyli 6/8-moja znajoma tak wraca od maja i troche jej pozazdroscilm ze juz o 14tej wyjdzie z roboty...Finansowo 3/4 jest dla nas OK wiec jestem temu bliskaBo pol etatu to sie juz nie oplaca.
Dominika, a może nie wpadną na pomysł, że Ciebie można ruszyć, nic się nie martw, a poza tym jak jest redukacja to powinna być odprawa, zawsze dobre i to.
.
Nie strasz! Nie grozi mi to na razie mam nadzieję![]()
Pomyliłaś mnie z Kitki ;-):-)
;-)
Ta moja przyjaciolka w ciazy zapowiedziala swojemu chlopu ze ona do 3 roku zycia dzioecka z domu sie nie rusza;-)