reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezent na komunię

reklama
Potrzebuję porady, co kupić dziewczynce na komunię. Ostatnio byłam chyba na swojej, w ogóle nie jestem na czasie. Czy nic nie kupować, ale dać pieniądze? Jeśli tak, to ile?
Impreza jest duża, na 90 osób, w świetlicy. Dziewczynki prawie nie znam, jest to kuzynka męża. Spotykamy się z jej rodziną na imprezach rodzinnych typu wesela.

Z jednej strony dalibyśmy pieniądze, ale to raczej nie będzie prezent dla dziecka. Z drugiej zupełnie nie wiem, czym się mała interesuje. W dodatku jesteśmy niewierzący, więc nie chcę dawać prezentów związanych z wiarą. Może jacyś rodzice dzieci komunijnych podpowiedzą, co by się sprawdziło?
Jeżeli oni są wierzący, to może medalik? Dla Ciebie to będzie zwykły łańcuszek :)
Złote kolczyki też są spoko :)

A co jest w nim złego?
W sensie jeżeli ja jako gość chce żeby się komuś zwróciło?
Na inne imprezy też wyliczasz jaki prezent kupić by się zwróciło to co zjesz / wypijesz? Bo to że prezenty się daje jest dla mnie oczywiste ale wyliczanie talerzyka to dla mnie kosmos i to w obie strony

reklama
Do góry