reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
To licho, że do jutra tylko, teściowie chcą go kupić Oliwce na Gwiazdkę. Dzwoniłam do koleżanki, która pracuje w Makro, żeby mi jutro go odłożyła, jak jeszcze będzie, ale powiedziała, żebym się nie napalała, bo te Puchatki cieszyły się ogromnym powodzeniem i najprawdopodobnie są już wysprzedane :-(

Ten nowy, Aga, jest bardzo fajny, uczy też literek i cyferek, tylko sprawdź czy jest w polskiej wersji językowej, żeby po wduszeniu cyferki nie mówił jej np po angielsku.

Koleżanka odłożyła mi gadającego Puchatka, także Oli dostanie go od tesciów na Gwiazdkę :tak:

My dla Filipa do tej pory nie wiemy co wybrać: jeździk, stoliczek, taki jak aga-pg wkleiła ostatnio, konika na biegunach, a może wózek spacerowy :-D:-D:-D

Dla męża kupuje klapki NIKE, bo mu sie poprzednie zepsuły, a uwielbia je...siostrze okulary na basen...reszta to czarna magia...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Karola, super jest ten jezdzik chicco. tez mam w planie taki kupic. ale tym noym stolikiem to zadalas mi ciosa. teraz nie wiem co wybrac. a jak kupie obie zabawki to mnie szymek oskalpuje:nerd:

chyba ze kupiew makro ten stoliczek fishera i ten jezdzik chicco.

ktos ma ten stolik? fajny?

a ta szopka little people super!! ale mysle ze dopiero na przyszly rok:tak:

Do góry