reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
teraz wszedzie pelno tych kubkow ja kupilam dla meża na urodziny 9,15zł a dla babci i dziadka nie podoba mi sie ten wierszyk musze wymyslec cos innego

ogolnie kubek fajny poreczny mozna myc w zmywarce wiec ok tylko ten tekst ciekawe` dlaczego wlasnie taki

Dla teściowej też są takie kubki z tekstem:

Chociaż nie zawsze się zgadzamy, jesteś dla mnie
wyjątkowym człowiekiem; kochającym, służącym radą,
martwiącym się naszymi problemami.
Nie zmieniaj się nigdy. Taką Cię cenię najbardziej.

:baffled::baffled::baffled:
a mi sie podoba ten (cos mnie głowa chyba boli:ninja2::ninja2::ninja2:)

Ty Gosia,to sie nie dziwie...:no:.Ja mam fajna tesciowa,ale jakos sam napis mi nie odpowiada:confused:.

Prezent od chrzestnego:
Hipcio Klockowy Łakomczuszek firmy FISHER PRICE (299137966) - Aukcje internetowe Allegro
plus wielki balon z twittym. Bardzo się jej ten pchacz podoba, a jeszcze lepiej w wersii gdy jest wożona, wielkim zainteresowaniem został też obdażony karton od hipcia:-DWłaziła na niego z uporem maniaka.
Od chrzestnej dostała ciuszki, bo prosiłam zeby juz zabawek nie kupowała, mamy nadmiar:-). Ciuszki śliczne m.in. płaszczyk na wiosnę, spódniczka dżinsowa, koszula sztruksowa, bluza, spodnie ocieplane.

reklama
Do góry