reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Kuba dostał na Dzień Dziecka
piaskownice,
zabawke do pchania
kuferek z narzędziami stolarskimi
no i deserki.:-D
Wczoraj też pierwszy raz uruchomiliśmy Kubusiowi kolejkę,dostał kiedyś taką wielką z EXpresu Polarnego,ale miał radoche.:tak:

śliczne prezenty :tak:

Emilka od mojej mamy dostała kilka dni już wcześniej przybory do pisania farbki itd a wczoraj jogurciki, soczki :tak: a od mojej T torebkę Lwa i świecące ważki taką lampkę :tak:no a od nas to co wcześniej pisałam :tak:

reklama
fajne prezenciki:tak:

od nas Zosia dostala basenik z pileczkami
od siostry koszyczek, deserki i zapas soczków , mydełka oraz kremik do opalania :)
od T stówkę
a od tescia ja dostalam 50 zł hihi :
)od mojje mamy też :)

Konrad od nas dostał znikopis;-)+zabawki do piasku,od chrzestnej duzy samochod Wadera do pisaku,od mojej mamy 100 zł(wybral sobie w Smyku pianinko z tanczacymi figurkami za 99,90;-)).Chrzestny byczy sie na Mazurach,nie wiem czy cos przywiezie:-D;-).Moja T dała czekolade...

Wiki dostała od nas znikopis Smiki i płytkę mini mini nr 3, od teściów: ciuszki, huśtawkę i sprzęt do piachu, od moich rodziców i braciszka pieniąchy:-D, a od chrzestnych nic:baffled:

Wiki dostała od nas znikopis Smiki i płytkę mini mini nr 3, od teściów: ciuszki, huśtawkę i sprzęt do piachu, od moich rodziców i braciszka pieniąchy:-D, a od chrzestnych nic:baffled:

to ost. zdanie :baffled: nieładnie zrobili...teraz dzieci jeszcze nie zdaja sobie sprawy...ale ja bedą wieksze to bedzie im przykro

to ost. zdanie :baffled: nieładnie zrobili...teraz dzieci jeszcze nie zdaja sobie sprawy...ale ja bedą wieksze to bedzie im przykro
no cóż ja mogę, dodam jeszcze, ze to jedyni reprezentanci rodziny, którzy mieszkają w w-wie i w sumie dlatego wybralismy ich za chrzestnych, zeby dziecko jakiś kontakt miało częstszy niż z reszta rodziny, no, ale wyszło widać inaczej:baffled: Robia kariery, czasu brak nawet na sms z okazji dnia dziecka:confused:

Emilka od chrzestnych też nic nie dostała... ale moja siostra jeszcze u nas nie była wiec napewno jak przyjedzie to coś da :tak: a chrzestny by musiał specjalnie przyjechać bo jest w pracy we Wrocławiu;-) a zresztą nawet jak by dali czekoladę to ok :tak:nie wymagam od nikogo wielkich prezentów:no:

reklama
Do góry