agusia9915
Matka wariatka
co do pierwszego ja tez nie ...pamiec sie liczy ''ale wszystkim tak samo:-(''ja też nie ;-)
a ja wiem co to za Pani
Agusia super prezenty dostały Twoje dzieciaki:-)
a co pani

;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
co do pierwszego ja tez nie ...pamiec sie liczy ''ale wszystkim tak samo:-(''ja też nie ;-)
a ja wiem co to za Pani
Agusia super prezenty dostały Twoje dzieciaki:-)

;-)

ale nazwa taki maly reczny odkurzacz ( nie polecam)

że nie płacze ani nie wstaje
Pliz, bo mam pustkę w głowie, poczta strajkuje i nie wiem czy zdążę

przeznaczona dla dzieci od 2 lat 
Gosiu, też juz ją oglądałam, ale zastanawiam się czy nie lepsza by była z krzesełkiem.
TABLICA___+BIURKO ___+KRZESŁO___ +ZEGAR__+LITERKI (374280966) - Aukcje internetowe Allegro
a może to nie jest dobry pomysł, spadnie jeszcze z tego stołka, może coś innego

fajne, ale z przesyłką, to juz trochę drogo wyjdzie;-)jesli stolik będzie niestabilny choć wygląda na porządny to rodzice mogą go schować a dać inny a posłuży jej później
jest jeszcze ta fajna z krzesełkiem ale droższa
ZESTAW EDUKACYJNY STOLIK, KRZESEłKO, TABLICA MAGN (376374465) - Aukcje internetowe Allegro