reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Ja dziś kupiłam pierwszy prezent na gwiazdkę, zestaw ciastoliny dla chrześniaczki.
Jeszcze jej coś dokupię, tylko nie wiem jeszcze co :-p

A Oliwce to pewnie zaraz kupię ten zestaw na Mikołaja:
HIT z USA!Wielki zestaw do kąpieli Koralowy Zamek (478049486) - Aukcje internetowe Allegro
ale kurcze już się tak nacięłam ostatnio na Allegro, że się boję, że coś nie wypali :baffled:
chyba ten powyższy jest lepszy od tego:
Zabawka do kąpieli. Kubuś Puchatek.Duży, Super! (487537449) - Aukcje internetowe Allegro
:confused::confused::confused: Sama już nie wiem, mam metlik w głowie...
Ten pierwszy podoba mi sie bardziej :tak: a ten kubusiowy jakis taki niemrawy jak dlamnie oczywiscie:tak: ten inny kubusiowy dzis widzialam i wielkosc jego jest ok jak dla mnie:tak:

reklama
Irtasia, skoro widziałaś Wodny Świat Kubusia, to powiedz jakiej wielkości mniej więcej są figurki?
Te figurki sa bym powiedziala wielkosci mniejsze troszeczke od patyczka od lizaka :tak: ale takie wsam raz do dzieciecej raczki a ta reszta jest wsam raz takiej samej wielkosci jak inne zabawki do wody no i kolory mi sie podobaja sa takie zywe:tak:

No to nie takie małe :tak:

Ale w sumie zdecydowałam się już właściwie na Koralowy Zamek, mi się obie zabawki podobają i Wodny Świat i ten Koralowy Zamek, a mojemu Tomkowi jednak bardziej Koralowy Zamek. Mówi, że jest przy nim więcej możliwości zabawy, dla dziewczynki ładniejszy i 20 zł tańszy...

No to nie takie małe :tak:

Ale w sumie zdecydowałam się już właściwie na Koralowy Zamek, mi się obie zabawki podobają i Wodny Świat i ten Koralowy Zamek, a mojemu Tomkowi jednak bardziej Koralowy Zamek. Mówi, że jest przy nim więcej możliwości zabawy, dla dziewczynki ładniejszy i 20 zł tańszy...
Tez mi sie podoba ten zamek:tak: jak sie niemyle to chyba Arielka jest:tak:

reklama
Być może, że to Arielka :tak:
Klamka już zapadła, zabawka kupiona :-)
Musiałam już podjąć decyzję, bo jutro rano się aukcja kończy, a tak wcześnie pewnie nie wstanę.

Ostatnia edycja:
Do góry