reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
wiecie nie wypaliło z tym rowerkiem , przyszedł wszystko ok ale na dużych kołachmieli nam wymienić po świętach ale wystawiłam na allegro i wczoraj babka kupiła a dziś jak się wyrobimy to jedziemy kupić w auchanie jakiś inny ale niby też są te same wiec zobaczymy czy Emilka zdecyduje sie na taki sam czy na coś innego :tak:do tego miał obrypany z tyłu zderzak do pomalowania i troszkę zahaczone siedzenie , no i myślałam ze tyle tych różyczek tam jest a w koła miał wsadzony jakiś plastik co się wyjmuje

Gosiu, tak mi się wydawało, że rowerek ma za duże kółka dla jak dla 3 latki, bo w aukcji było napisane, że ma kółka 20tki, a my mamy 16tki i większy rower byłby już napewno za duży.
Co do kwiatków na plastiku na kółkach, to my też tak mamy :tak:
Oli dostanie od nas na Zająca lalkę Barbie w ślubnej sukni, puzzle 30 sztuk Tom i Jerry oraz portfelik z koralików. Słodyczy nie będziem dawać, bo zawsze od dziadków tyle dostanie, że w tym roku postanowiliśmy sobie odpuścić.

Kasiad tylko rower był od kogoś innego (pisałam wcześniej że mniejszy niż ten w aukcji )

zamawiany był telefonicznie i zaszła pomyłka, wystawiłam aukcje na 3 dni powiedziałam że jak nie zejdzie to wymienimy no i zszedł i przynajmniej kupiliśmy właściwy

do tego dokupiłam jej ochraniacze (bo kask ma ), komplet tuniczkę i getry, kubeczki , 3 książeczki , 3 koszulki do spania i inne drobiazgi

i małemu grzechotki na zajączka i tym sposobem prawie zbankrutowałam :-D:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
a Szymek dostał mega gigantyczny zestaw z Playmobile las z leśniczówką zwierzakami jeepem traktorem przyczepa masa tego połowę pochowałam.i samolot z lego duplo no i wielkie wyśnione 2 dinozaury i wybrane autka z Zyg Zaka.

reklama
Milena od chrzestnego tez dostala ciastoline lodziarnie. Wlasnie siedzi i bawi sie nia. To u nas tez strzal w 10tke. A tak to dostala slodycze.

Do góry