reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Ja mam fisher prica od 2 lat jak nie więcej i jeszcze mu się nic nie stało;-):cool2:(a wiele razy powinno;-))
nie wiem co Ci o nim powiedzieć ..mi się podoba

My nie mamy Fisher Price'a akurat, ale wiadomo - produkują porządny sprzęt :tak:

My od zeszłej Gwiazdki mamy laptopa firmy Clementoni ale nie Myszka Miki, tylko Kubuś Puchatek:
LAPTOP KUBUŚ PUCHATEK CLEMENTONI NYGUS-WAWA (1303227115) - Aukcje internetowe Allegro
Też jest porządny, tyle razy spadł i działa bez zarzutu, myślę, ze ta Myszka Miki to porównywalna jakość i pewnie nie odbiega od Fisher Price'a. Jeśli miałabym się do czegoś przyczepić, to brak podświetlenia ekranu, no i wyświetlacz nie jest kolorowy, choć narzekać nie można, wszystko jest czytelne.
Nie wiem czy ekran Fisher Price'a jest kolorowy i podświetlany :confused:

ten fishera ma ma Szymka kuzynka więc Szymek miał z nim styczność ale jakoś go nie zachwycił.co do wymowy to napewno wyraźnie mówią co do funkcji to jest ich sporo na kilka lat bym powiedziała jeśli oczywiście sama zabawka w sobie nie odejdzie w zapomnienie.

Szymek wybrałsobie zyg zaka widział w smyku w gazetce ja muszę go obejrzeć na żywo. LAPTOP CARS COBI 30 kategori gier POLECAM (1303483870) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
rok temu dostał taki polski laptop ogólnie wizualnie super spadł nie raz i też działa super jest myszka bo wygląda jak prawdziwa a to dla Szymka dośc ważna sprawa, kolorowy i nie potrzebuje naszej asysty. jest w nim pianinko.
Ale ma wielki minus literowanie słabo wyraźne więc już na tym etapie to średnio bo wolę by słszał to wyraźnie i wyraźnie się uczył. jeśli go znajdę to wkleję.
http://aukcjewp.wp.pl/super-laptop-na-mikolaja-i1308702429.html

mi sie ten z wiewiórką podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ekran podświetlany..ale nie ma kolorów tzn ekran podświetlony na zielono a wsio czarne
dwa poziomy głośności
myszka bardzo fajna

jest kilka funkcji od alfabetu (naciskasz literkę i komputer odczytuje podając wyraz na nią)
potem jest deszcz liter czyli komp pokazuje literkę a ty masz odszukać na klawiaturze
potem muzyka
a ostatni gry dla dzieci bardzo fajne

wymowa...myślę ze dobra ..mówi jakaś pani;-) od zabawek Fishe.ra "znajomy głos"

reklama
Do góry