Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
problem : syndrom LUF – czyli niepekajacy pęcherzyk Graffa
A nie wiem tak po prostu z tego co zauważyłam to panowie po 30 mają lepsze nasienie od tych 20 paro latków... Mój ma 35 też jest trochę starszy od mnie
skoro dopiero w 17 dc masz test owulacyjny pozytywny- to by wypadało że owu będzie ok 19dc a cykle masz 31 dniowe... wygląda na to że masz krótszą fazę lutealną.
Ale to nie jest chyba przeszkodą w zaciążeniu
test owu pozytywny wczoraj, wiec owu dzis lub jutro. jesli dzis - 17+14=31, wiec faza lut w sam raz 14 dni. Zawsze mam 14 dni... nawet jak kilka razy owu byla wczesniej niz pozniej to potem i tak 14 dni.
w zaciazeniu przeszkadza faza krotsza niz 10 dni ale juz kazda mniej niz 14 nie jest za dobra, bo zarodek ma za malo czasu, zeby sie zagniezdzic.
dotka- a moze nie jest aż tak źle, co ? Ja znam osobiście dziewczyny które zaszły w ciąże naturalnie mimo złych wyników mężów dwie z nich zaszły praktycznie przed samym ivf
Hejka! Bylam dzisiaj w klinice. Hormony wyszly mi strasznie wysokie...no i mam lykac tabletki anty... nie wiem jak to sie ma do plodnosci, bo ja przeciez chce dzidziusia...wie moze ktoras w Was?
GWIAZDECZKA- ja brałam tabl.anty przez 3 cykle bez przerwy na @-chodzi o zablokowanie pracy jajników a potem ruszają do boju po odstawieniu anty i tak po odstawieniu dostałam @ potem działania i...mamy Zuze..
przy Domisiu nie pomogło i teraz przy kolejnym dziecku też nie pomogło...