Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
-a wszystko dlatego że byłam po cesarskim cięciu i tak po prostu było mi wygodnie,nie musiałam co chwila wstawać po niego do karmienia i odkładać tuż po.z drugiej strony tez dlatego ze Kubcio urodził się z wiotkością krtani-często krztusił mi się aż do utraty oddechu:-

-niestety żaden nie przypadł mu do gustu.
moja 13 miesięczna córeczka nadal je cycusia od zawsze mielismy problemy z jej spaniem ale ile to mozna wytrzymac kolyszemy ją w wózku bo kladniecie do łóżeczka nie wchodzi w grę bo wiszczy i wpada w histerie.zasypia na jakies 2 czeasem 3 a czasem tylko godzine i trzeb aznow kolysac tylko ze mozna tak cala noc bo prawie zawsze jak przestaniemy kołysać to się budzi i jęczy i rzuca sie w wózku.wiec bierzemy ją do siebie i daję dla niej cycusia i tak cala noc tylko ze nawet jak ma tego cycusia to sie budzi w nocy jeczy piszczy i musze dla niej dawac.mamy juz tego dosc juz dawno nie spalismy chocby prez 6 godzin a nie mowiąc juz o naszym intymnym zyciu.pomóżcie!!!prosze!!!!!!!!!!!!!moja 13 miesięczna córeczka nadal je cycusia od zawsze mielismy problemy z jej spaniem ale ile to mozna wytrzymac kolyszemy ją w wózku bo kladniecie do łóżeczka nie wchodzi w grę bo wiszczy i wpada w histerie.zasypia na jakies 2 czeasem 3 a czasem tylko godzine i trzeb aznow kolysac tylko ze mozna tak cala noc bo prawie zawsze jak przestaniemy kołysać to się budzi i jęczy i rzuca sie w wózku.wiec bierzemy ją do siebie i daję dla niej cycusia i tak cala noc tylko ze nawet jak ma tego cycusia to sie budzi w nocy jeczy piszczy i musze dla niej dawac.mamy juz tego dosc juz dawno nie spalismy chocby prez 6 godzin a nie mowiąc juz o naszym intymnym zyciu.pomóżcie!!!prosze!!!!!!!!!!!!!
. Dodam, że próbowaliśmy najróżniejszych sposobów, żeby temu zapobiec ... nic z tego! Także taki urok mojej pociechy