reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolciu, ale z Michasia zrobił się kawaler. Super fotka!!! :* :-):tak:

Adaśku - czekamy na fotki. A jeśli się ukazały gdzieś na stronce, to podeślij link!!! :rofl2:

Monika trzymaj się ciepło!!! My przesyłamy naszą siłę dla Ciebie i Mai, a także mnóstwo wiary, miłości i gorących uścisków!!! Nie dajcie się Dziewczyny!!!!!!!!!! ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

reklama
Witam drogie forumowiczki :)

ja swoich zdjęc niestety udostępnic nie moge bo zajmuja ponad 800 MB i nie mam gdzie tego wrzucic.

Dla zainteresowanych mogę wypalic na CD.

Podaję Wam jednak dwa linki do innych zdjęc z tej imprezy:

Fotki VIP.rar

http://tv.e-plik.eu/www.ratujmymaje.com.pl_.zip

tutaj macie dośc sporą paczkę zdjęc tak więc - zapraszam do zasysania :D

Pozdrawiam :)

Adasko to ja poprosze tylko to zdjecie z MOnia i Hania :-) no i jesli masz jeszcze jakies ze man czy Pawlem, ale chyba nie :-)

Właśnie Karola, Michaś to juz spory chłopczyk, pozazdrościć :)

Ja wróciłam od Majki. Jestem poddenerwowana, booo...Maja znowu cała zalepiona, usta to jedna wielka skorupa, jakby chciec zerwac go z jednej streony, to zostanie blizna bez kawałka wargi. Standardowo zasmarkana, z rączek schodzi jej wysuszona skórka buuuu.... Nie wytrzymałam-uderzyłam do pielęgniarek i pytam czy to musi tak wyglądać, ona na to, że Maja nie przyjmuje juz nic doustnie to jej wysychają. Ja na to, że przeciez mozna jej czesciej zwilzac i smarowac kremem który sami kupiliśmy na zlecenie pani dr. Krzywa mina i tyle. Poprosiliśmy z dyzurną dr - i znowu zwracam jej uwagę na ten problem. Ona mi ze tak to jest przy respiratorze, a ja znowu, że w katowicach Maja leżała 2 miesiące pod respiratorem i sondą, a nawet strupeczka nie miała, więc da się dopilnować.....itd itp...Pani dr zwrociła im uwagę, a teraz mam w nich wroga? Mam dosyć, tyle nerwów, bo nie wykonuja swoich obowiązków....buuu...

Moniko niech się gniewają i boczą - taki zawód wybrały i to ich obowiązek. A swoją drogą to znieczulica - widzieć cierpiące bezbronne maleństwo i nie zwilżyć mu usteczek - wrrrredne :wściekła/y:babochy.
Wycałuj ją od nas.
Trzymaj się ciepło i myśl pozytywnie - pomyśl jak Maja za kilka miesięcy będzie biegać albo kopac w piasku...:-):-):-)
Pozdrawiamy

nosz kur... mac!!!! co za baby!!!! najlepiej by bylo przeniesc Maje! rany Ty masz byc ich wrogiem? w takim razie oni sa wrogiem calego kraju ktory tak sie przejmuje Majeczka!!! dawaj no namiary na ten szpital, jak sie ich obsmaruje to im w piety pojdzie!!! caluje mocno!!

ps. Michas faktycznie chlopicho mi rosnie :-) tzrymam go dla Majeczki o ile bedzie zainteresowana hehe :-)

Ja mam propozycję - spiknijcie Majeczkę i Michałka - zostanie w ekipie :-)

Monisiu - teraz codziennie śledzę lody Waszej pociechy i jestem cały czas z Wami - trzymajcie się i walczcie - pamiętaj, jak coś uderzaj śmiało - w miarę możliwości pomożemy :)

pozdrawiam gorąco :)

Mońcik to okropne:wściekła/y:
Uważam,że z obsmarowaniem super pomysł.Napisz co i kto,już im opinię wyrobimy:tak: Nie pozwolimy Mai zrobić krzywdy !!!!!!!!
Ale wiesz,jako,ze z rodziną przerobiliśmy wszystkie możliwe szpitale...to niestety normalne,chyba,że...zapłacisz pielęgniarkom za "specjalną" opiekę:wściekła/y: Wiele szpitali,to jak się zapytasz, to zupełnie oficjalnie maja stawki i zeszyt z dyżurami "prywatnych" pielęgniarek:angry:
A potem, jasny gwint,takie strajkują:wściekła/y:
Trzymaj się kochana jakoś.

reklama
Mońcik>> To straszne co piszesz... Pamiętaj, ze wiele z nas wypowiada się rzadko (podejrzewam że z tych samych powodów co ja... no bo jak napisać coś co nie zabrzmi trywialnie? jak wyrazić co się czuje?). Koniecznie pisz codziennie co u Mai, i walczcie o wyrwanie jej z tej gliwickiej mordowni! Naprawde zaczynam wierzyć że ten szpital ma ogromną zasługę w doprowadzeniu Majeczki do tak złego stanu... Niby takie nic, niby tylko wirus do zwalczenia antybiotykiem, a oni zaprzepaszczają całą pracę nad jej samodzielnością... To naprawdę bardzo, ale to bardzo smutne...
Nie jestem wam w stanie pomóc w tym temacie, ale ruszcie niebo i ziemię żeby Maja została przeniesiona do Zabrza.
Trzymajcie się dzielnie, niech wam myśli zwątpienia do głowy nie przyjdą! Codziennie o Majce myślimy, rozmawiamy i modlimy się!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry