reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiadomość od Mońcik:no:
Jeszcze jesteśmy w szpitalu w Gliwicach. Okazało sie ze samolot ma przylecieć ze Szczecina bo ma sprzęt medyczny i jest dostosowany do transportów chorych a w Szczecinie jest nie najlepsza pogoda i może potrwać to nawet parę godzin zanim opadną mgły.Dostaje skrętu kiszek z nerwów.Maja też odczuwa ze coś się kręci innego wokół niej.Mam nadzieje że mgły w Szczecinie opadną jak najszybciej i wtedy szybciutko polecimy do Poznania.

Mgła w Szczecinie niestety jeszcze się utrzymuje jak opadnie to dam znać.

Załączniki

• 6928b122ec44d3fdmed.jpg
    6928b122ec44d3fdmed.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Jeżeli ja się tak baaardzo denerwuję to co mogą czuć Mońcik Marcin i Majeczka :confused::confused::confused: Strasznie im współczuję tego stresu :-:)-:)-(

A sioooo młgo!!!!!!

To strasznie stresujące, że wylot się odwleka:-(, ale trzeba spojrzec inaczej - już tylko godziny dzielą Maję do rozpoczęcia nowego etapu w jej życiu - powrotu do zdrowia:tak:. Na Mazurach też mgły, trzeba przeczekac, na pewno zaraz opadną. Czekam z niecierpliwością na dobre wieści!!!
Trzymaj się nasza kochana Majeczko;-)

No to teraz odganiamy mgly!!!!
Siooooooo mgły!

Majeczko, Moniko... - trzymajcie się, uwierzcie, że będzie dobrze!!! Pozytywne myślenie! ze wszystkich stron!:tak::tak::tak:
Buziaki:-)

Rzeczywiście u nas jest mgła. Ale wg mnie widoczność znacznie się poprawiła od rana. Może niedługo wystartują.
I zabiorą od nas ze Szczecina dużo dobrej energii:-)
Pozdrawiam Wszystkich!

Od Mońcik
A my nadal stoimy w miejscu !!!:angry:

A w Szczecinie jak na złość mglą nie opada widzę ją jak patrze przez okno na stocznie może nie jest aż taka gęsta ale jest:angry: dmucham w nią i nic się nie rusza

Załączniki

• 091585c05f390927med.jpg
    091585c05f390927med.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 43
Kurde ... jak już wszystko dobrze szło to ta mgła wylazła ...:wściekła/y::wściekła/y:

Mam nadzieję, że opadnie na tyle aby ta podróż doszła dziś do skutku... 3-mam kciuki

reklama
Taka jestem zła na te siły natury, czemu akurat dzisiaj?!:crazy: Mońcik i Majeczko trzymajcie się - co się odwlecze, to nie uciecze... Najważniejsze, że Maja czuje się lepiej i jak tylko widocznośc się poprawi, to szpital sprawnie przygotuje ją do drogi. Myślami jestem z Wami!!! Nie dajcie się nerwom. Pozdrawiam!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry