reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeszcze kilka godzin...będzie dobrze....Majeczko bądź dzielna !!!
Mońcik jesteśmy z Wami !!! Czekamy na dobre zakończenie :tak::tak::tak:

reklama
Jeszcze godzinka... Trzymam kciuki. Moje myśli i modlitwa są przy Majuni. Teraz pozostało nam czekac na pomyślne zakończenie operacji. Trzymam kciuki!!! Wszystko się uda!!!
Co Ci Rodzice muszą przeżywac, nawet nie jestem w stanie tego ogarnąc, ale muszą przez to przejśc, Bóg da im siłę! A potem zdrową córeczkę!!!

Monika, jesteśmy z Wami!! Na odległość, ale blisko Was. Ja co prawda muszę pracować, ale myśli non stop płyną do Mai i do Was!!!
Wszystko dobrze się skonczy i już wkrótce całą trójką będziecie w domu!!!
Przesyłamy mnóstwo uścisków i całusków!!!
Czekamy na Wasze wieści!!!

Moniko, Marcinie, Majeczko dziś tak ważny dzień i początek piękniejszego życia Waszego i Majeczki. Trzymajcie się, chociaż domyślam się jak Wam cieżko.
Wszyscy Was wspieramy modlitwami, myślą i dobrą energią. Bądźcie dobrej myśli. To już dziś ten dzień na który Wszyscy tak bardzo czekaliśmy.
Ucałujcie od nas Maleńką.

Tam już trwają przygotowania, a ja nie mogę myślec o niczym innym:-:)-:)-( Mońcik trzymaj się!!! To wszystko niezbędne by Majuni żyło się lepiej. Wiem, że te nasze modlitwy i myśli są przy Mai i jej pomogą. Jeszcze tylko parę godzin. BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że nie będzie opóźnień... Sama czekałam na operację 6 godzin - nerwówka nie do opisania. Żeby już było po, bo oszaleję!!! Majuniu nasza kochana - do boju! My bedziemy przy Tobie myślami!!!:blink: Kciuki mocno zaciśnięte!!!

reklama
Cały czas myslami i modlitwą jesteśmy z Wami Maju Mońcik Marcinie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry