Przecież to zupełnie naturalne, że czujecie zmęczenie. Podziwiam Was, że tak długo się trzymacie. Ale już niedługo wrócą normalne dni. Dziewczynki też są niesamowicie dzielne. Przy takich parametrach to już tylko może byc z górki. Pozdrawiam i ściskam Was mocno, a dziewczynki ucałujcie za tę ich niesamowitą walkę.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Nie było mnie tu od wczoraj a tu same dobre wieści strasznie się Cieszę:-):-):-):-)
Majcik dzielnie walczy zuch dziewczynka

MMM Jesteście Wielcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majcik dzielnie walczy zuch dziewczynka

MMM Jesteście Wielcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madzia8310
Fanka BB :)
Ja już z niecierpliwością czekam na wieczorne informacje...ciekawe jak tam Majcik...może już bardziej przytomna...jeszcze trochę kochani i będziecie razem...wiem jak boli taka rozłąka...ale jeszcze troszkę i będzie normalnie!!!!
No proszę aż milo sie czyta.
Ta popraw to nic innego tylko posłuchała swojej cioci i bierze się w garść żeby na majówkę do niej przyjechać na basenik cieszę się bardzo.
Pozdrowienia dla Justyny i dla Zosi trzymajcie się dziewczyny.
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Ta popraw to nic innego tylko posłuchała swojej cioci i bierze się w garść żeby na majówkę do niej przyjechać na basenik cieszę się bardzo.
Pozdrowienia dla Justyny i dla Zosi trzymajcie się dziewczyny.

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mońcik pewnie padla zmeczona dzisiejszymi emocjami i jutro rano cos napisze swiezutkiego. ;-)
Ah,jak super,ze Majulka tak dzielnie walczy! :-)
Dobrej i spokojnej nocki MMM,Zosienko z rodzicami i wszyscy e-kibice BabyBoom'owi! :-)

Ah,jak super,ze Majulka tak dzielnie walczy! :-)

Dobrej i spokojnej nocki MMM,Zosienko z rodzicami i wszyscy e-kibice BabyBoom'owi! :-)

reklama
agnieszka81
Fan(ka)
Już 12.00 czekamy

:-):-):-):-):-):-)

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.