Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja sie zastanawiam czy swojej na allegro nie wystawićmelduje ze za nami weekend i dzisiejsza noc do kitu. Chciałam młodemu zabrac trochę spania w dzien i w sobote spał raptem 1,5 h myslałam że padnie i przespi do niedzieli ale gdzie tam jeszcze gorzej było niz zwykle młody obudził sie o 2 i chciał sie bawic o snie nawet nie pomyslał i tak do 4 wkładał mi palce w oczy uszy nos az w koncu zasnał....
czekam do 6 jak sie od 6 nic nie zmienię to składam reklamacje
A głaskanie po pleckach na mojego nie działa wcale....

Moj do kupienie, na priva wysle linkja sie zastanawiam czy swojej na allegro nie wystawić![]()
uczylas ja spac przy odkurzaczu albo suszarce??a wlasnie mialam pytac jak jest u was!
Gdy moja mala spi w dzien to moge robic halas bez konca nawet lepiej ze cos sie dzieje ale jak tylko wylacze odkurzacz bo ile to mozna sprzatac to zaraz przebudza sie ,natomiast w nocy jest cicho i tez spi,hmmm dziwnie zrobiona
obudził sie na jedzenie po 6... a ja dziś na twarz padam...