marczelitto85
wurcel purcel
no stres!kodżak Ci rośnie.może karierę zrobiUMI ma boskiego Rudzielca, taki anglik malyMoj to taki malo wyrazisty przy Waszych...chyba kupie dzis jakas farbe i te cebuli...ba kupie cebulki trawy i bedzie zielona glaca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no stres!kodżak Ci rośnie.może karierę zrobiUMI ma boskiego Rudzielca, taki anglik malyMoj to taki malo wyrazisty przy Waszych...chyba kupie dzis jakas farbe i te cebuli...ba kupie cebulki trawy i bedzie zielona glaca
Zobacz załącznik 204537
moja śmiechotka

Ona Tez angielkasliczniutka i rewela jej w czerwonym a jakie paznokietki ma ciotka
![]()
no wiesz to tak do zdjęcia
;-)tak gadasz angielka!islandka taka się moja urodziła z czuprną , lekarz powiedział, ale kudłata :-) jak ją z brzucha wyciągał .
a imię na po mojej ukochanej babci , choć oczywiście teściowa musiała wtrącić swoje zdanie , ze " jej to się nie podoba, i wolałaby ,żebyśmy Sandra dali to takie nowoczesne" na to ja jej odo , ze miała 2 synów i dała im imiona takie jak chciała, więc niech nam pozwoli wybrać. była strasznie naburmuszona, ale ja to miałam i mam gdzieś.;-)
Sandra fuj...
popieram!takie pospolite.i wcale nie nowoczesneDobrz ze FranczeskaSandra fuj...
![]()