reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

przepisy dla karmiącej mamy

Andula, one powinny być w lodówce i polecam zdecydowanie z masłem a nie margaryną.....
Mogą nie wytrzymać do drugiego dnia świąt.....a to dlatego że są diabelsko pyszne:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
brawo
a mnie mama przynisła jakieś ciasto na pierniczi znowu. Stwierdziła że fajne. Zrobiła i znowu mam pieczenie:tak::tak::tak::tak::tak:
tamte w połowie rozdane i zjedzone przez małża (przychodził i pytał które można a które nie) he he

a ja się biorę zaraz za sernik, próbny przedświąteczny na zyczenie siostry, a jutro chyba znowu trufle Post, bo rodzina wyraziła żądanie:-D

Dziewczyny, ale urzędujecie w tej kuchni:szok: ja jeszzce nigdy nic słodkiego sama nie zrobiłam:zawstydzona/y:
wiec plan na sobotę - pierniczki Surv i trufle Post:-)
no i musze jeszcze rybę po grecku zrobić i jakąś sałatkę na wigilię do mamy. Resztę robi ona z siostrą.

reklama
takie pysznosci tu prezentujecie ze az slinka cieknie, a ja mam dwie lewe rece do pieczenia kiedys tylko mi wyszly ciasteczka owsiane;-)

Do góry