Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale z lusterkiem tez kiedys próbowałam i efekty były marniutkie wiec wymyslam inne sposoby

, to dorzućcie jeszcze coś o hemoroidach, bo ja słyszałam , ze ponad połowa dziewczyn po porodzie ma przejściowe z tym problemy
Prawda to?mi wyszedł jeden w 8 miesiącuSkoro poruszamy tak wysublimowane tematy, to dorzućcie jeszcze coś o hemoroidach, bo ja słyszałam , ze ponad połowa dziewczyn po porodzie ma przejściowe z tym problemy
Prawda to?
i nie jest to nic przyjemnego po lekarstwach schował się ale po porodzie nie miałam dopiero po jakimś tam czasie znowu wylazł i tez zaleczyłam lekarstwami narazie jest spokój;-)
mówiła ze siedziec nie mogła:-(ja jej współczułam tylkoPowiem Wam, że tak jak pierwszego porodu się nie bałąm, tak teraz mam stracha!
Nie boję się bólu, ale tych komplikacji...
Ale trzeba myśleć pozytywnie, no nie?

to jest własnie najgorsze wspomnienie z porodu.. niby w większości opróżniłam się przed rozpoczęciem akcji, ale cały czas miałam stresa, bo jednoczesnie próbowałam wypchnąć coś jedną dziurką i powstrzymać to co samo się wypychało drugą (tzn. na kinbelku miałam wrażenie, ze zaraz mi dziecko wypadnie, a na łóżku.. to już wiecie)... i właściwie nie było aż tak strasznie, ale stresior miałam z tym ogromny..